reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja polecam likierek z lodem, przez słomeczke pyszotka
jaki likierek?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja lubię taki likierek: mleko skondensowane kokosowe + mleko skondensowane niesłodzone + wódka i to wszystko zmiksować, pyyyycha
pijaczki jedne!!!!
pijaczki jedne!!!!
koriander
Fanka BB :)
uffff a juz myslalam ze tylko ja jakas nienormalna ze z tym mlekiem pilam :-) widze ze nadajemy na tej samej fali
zyraffka uwielbiam mleko skond musi byc pychaaa ten drineczek kiedys pilam w barze drinka z mlekiem kokosowym i likierem kawowym i czyms jeszcze chyba sie nazywal Bialy Rusek (White Russian) czy jakos tak..byl tak pyszny ze maz sie smial ze jakbym mogla to bym wylizala slomke od srodka :-)
zyraffka uwielbiam mleko skond musi byc pychaaa ten drineczek kiedys pilam w barze drinka z mlekiem kokosowym i likierem kawowym i czyms jeszcze chyba sie nazywal Bialy Rusek (White Russian) czy jakos tak..byl tak pyszny ze maz sie smial ze jakbym mogla to bym wylizala slomke od srodka :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
hehe słomkę od środka, to mleko kokosowe to mleko skondensowane słodzone o smaku kokosowym, można zrobić ze zwykłego skond. sł., można też dodać kawę rozpuszczalną jak kto lubi
milusia21
ja pilam z kawowym chyba, ale myślę że każdy się nada naprawdę takie proste a takie pyszne))jaki likierek?
mama kubulki
ja też kocham malibu z mlekiem!!!!!!!!! pamietam jak bardzo chcialam sie go napisz kiedy karmilam piersia, a teraz juz moge pic i nie mam czasu hehehe ktos sie ze mna napije?
reklama
koriander
oczywiscie )) tez mnie ciagnelo do tego jak karmilam, zreszta wiadomo zakazany owoc hehe
Podziel się: