reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotujące czerwcówki

reklama
ja lubię taki likierek: mleko skondensowane kokosowe + mleko skondensowane niesłodzone + wódka i to wszystko zmiksować, pyyyycha

pijaczki jedne!!!!:-D

uffff a juz myslalam ze tylko ja jakas nienormalna ze z tym mlekiem pilam :-) widze ze nadajemy na tej samej fali :-D:-D

zyraffka uwielbiam mleko skond musi byc pychaaa ten drineczek kiedys pilam w barze drinka z mlekiem kokosowym i likierem kawowym i czyms jeszcze chyba sie nazywal Bialy Rusek (White Russian) czy jakos tak..byl tak pyszny ze maz sie smial ze jakbym mogla to bym wylizala slomke od srodka :-)

hehe słomkę od środka, to mleko kokosowe to mleko skondensowane słodzone o smaku kokosowym, można zrobić ze zwykłego skond. sł., można też dodać kawę rozpuszczalną jak kto lubi

ja też kocham malibu z mlekiem!!!!!!!!! pamietam jak bardzo chcialam sie go napisz kiedy karmilam piersia, a teraz juz moge pic i nie mam czasu hehehe ktos sie ze mna napije?

reklama
Do góry