reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotujące czerwcówki

SAŁATKA BROKUŁOWA Z FETĄ

1 brokuł
1 op sera feta
1 puszka kukurydzy
30 dag szynki
4-5 jajek

SOS:
4 łyżki majonezu
pół opakowania małego jogurtu naturalnego
2 ząbki czosnku
sól, pieprz

Brokuł-różyczki sparzyć na aldente:)Jajka pokroić na grube cząstki, szynkę w cienkie paseczki, ser feta w średnią kostkę dodać kukurydzę. Wszystko wymieszać i polać sosem:)

SMACZNEGO:)

reklama
niewiele bo większość czasu nas nie będzie :-)

jakieś 2-3 sałatki, ciasta,
wigilię spędzamy u rodziców, kolejny dzień u drugich więc nie ma po co :-D:-D

a ja wigilie spedzam u siebie z dzieciakami i Ł.
i bedzie barszcz z uszkami, bigos, pierogi, salatka warzywna, ryba po grecku, jakies jajka faszerowane, salatka z ryzu, śledzik, makowiec moze :D i w sumie chyba tyle, skromnie ale fajnie :)

W sumie u mnie podobnie. Chciałabym coś zmienić. Dajcie zsprawdzony przepis na jakąś wigilijną potrawę :-) zawsze będzie to u mnie coś inaczej :-)

Do góry