reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotujące czerwcówki

Chyba zaraz włożę moje malibu do lodówki żeby wieczorem gdy mały zaśnie wypić :-) takiego smaka mi narobiłyście :-)

reklama
Heheh
To ja Was sprowadzam na ziemię, potrzebuję sprawdzony przepis na ciasto na tartę, kto ma? Ale taki 100%?
owocowe? ja na ciasto z owocami mam jeden przepis ktory zawsze wychodzi, robie juz od kilku lat i jeszcze nigdy nie schrzanilam:-) chociaz za kazdym razem inacczej smakuje. A owoce daje jakie mam pod reka

kurcze nie mam formy do tarty:((((

gosiaaaa- ta z czereśniami, boska, w poniedziałek musze kupić formę, koniecznie, ciekawe czy w pepco będzie

kurcze nie mam formy do tarty:((((

gosiaaaa- ta z czereśniami, boska, w poniedziałek musze kupić formę, koniecznie, ciekawe czy w pepco będzie

potwierdzam pyysznnnnaaaaa:-D ja zrobiłam w formie nie do tarty tylko w kształcie serduszka bo to na rocznice było, żeby cię podenerwować bo ci wkleję zdjątko:-p:-p
Tarta z czereśniami i panna cottą (4).jpg

reklama

Dziękuję :)
Właśnie na tę z truskawkami się czaję, choć zamiast truskawek będą maliny i inne owoce leśne, które teraz dostanę. Robiłaś ciasto kruche wg. tego przepisu?

Zyrraffka - a ja mam nietypową formę bo prostokątną :) W Pepco powinnaś dostać, choć to zależy jakiej wielkości jest ten sklep bo w Toruniu w tym najmniejszym nie mają ale w większych tak

Do góry