reklama
koriander
Fanka BB :)
hehe daleko nam do gotowania na tym watku
Lencja
:)
Heheh
To ja Was sprowadzam na ziemię, potrzebuję sprawdzony przepis na ciasto na tartę, kto ma? Ale taki 100%?
To ja Was sprowadzam na ziemię, potrzebuję sprawdzony przepis na ciasto na tartę, kto ma? Ale taki 100%?
koriander
Fanka BB :)
owocowe? ja na ciasto z owocami mam jeden przepis ktory zawsze wychodzi, robie juz od kilku lat i jeszcze nigdy nie schrzanilam:-) chociaz za kazdym razem inacczej smakuje. A owoce daje jakie mam pod rekaHeheh
Heheh
ja jak do tej pory robiłam 2 tarty wg tych przepisów i obie wyszły pyszne
Tarta z truskawkami - Przepis
CZEREŚNIE - Tarta włoska z czereśniami i kremem panna cotta - Przepis
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kurcze nie mam formy do tarty(((
gosiaaaa- ta z czereśniami, boska, w poniedziałek musze kupić formę, koniecznie, ciekawe czy w pepco będzie
gosiaaaa- ta z czereśniami, boska, w poniedziałek musze kupić formę, koniecznie, ciekawe czy w pepco będzie
kurcze nie mam formy do tarty(((
widzę, że Cie ochota naszła
zyrraffka
Szczęśliwa mama
wszystko przez was żarłoki jedne
i pijaczki do tego- matki polki hehe
i pijaczki do tego- matki polki hehe
reklama
Lencja
:)
ja jak do tej pory robiłam 2 tarty wg tych przepisów i obie wyszły pyszne
Tarta z truskawkami - Przepis
CZEREŚNIE - Tarta włoska z czereśniami i kremem panna cotta - Przepis
Dziękuję
Właśnie na tę z truskawkami się czaję, choć zamiast truskawek będą maliny i inne owoce leśne, które teraz dostanę. Robiłaś ciasto kruche wg. tego przepisu?
Zyrraffka - a ja mam nietypową formę bo prostokątną W Pepco powinnaś dostać, choć to zależy jakiej wielkości jest ten sklep bo w Toruniu w tym najmniejszym nie mają ale w większych tak
Podziel się: