reklama
koriander
Fanka BB :)
powiedz co wyszlo nie tak, smak, konsystencja, zapach? jestem ciekawa bo tez planowalam robic wg tego przepisuZrobiłam sama zakwas z tego przepisu, upiekłam i wyszły wypieki...hmmm....zjadliwe. To znaczy, zjadłam sama, nie chwaląc się nikomu
A tak swoja droga Casia to o ktorej ty chodzisz spac???
Casia77
Mamusia Synusia;)
kolenderko, zakwas wyszedł chyba dobry, chleb piekłam z mąki żytniej i wyszedł taki jakiś bez smaku. Dało się zjeść, ale żadna rewelacja. Lenka, może podaj swojej mamy przepis na chleb, może któraś z Was ma sprawdzony? Może użyłam złego typu mąki? Bo jak czytałam komentarze pod tym przepisem na zakwas, to ktoś tam nie proponował mąki żytniej np. 2000, pisząc, że wychodzi o smaku dykty
a co do godzin snu, to czasami siedzę do 3-4 nad ranem, bo tylko wtedy mam czas poczytać sobie, popisać itp czasem wstaję posiedzieć, jak Mały mnie obudzi na karmienie i nie mogę zasnąć potem ja jestem nocny Marek, rano nie mogę nigdy wstać, choćbym poszła spać o 18 wieczorem
a co do godzin snu, to czasami siedzę do 3-4 nad ranem, bo tylko wtedy mam czas poczytać sobie, popisać itp czasem wstaję posiedzieć, jak Mały mnie obudzi na karmienie i nie mogę zasnąć potem ja jestem nocny Marek, rano nie mogę nigdy wstać, choćbym poszła spać o 18 wieczorem
C
cobra18
Gość
dla dukanek
muffinki
wklejam linka ,ze strony z ktorej moja mama ma wszystkie przepisy,tortille,pizze ,serniki.itd zeby zobaczyc zdjecia trzeba sie zalogowac niestety;/
Drożdżóweczki DUKANOWSKIE - dukan.info.pl
muffinki
wklejam linka ,ze strony z ktorej moja mama ma wszystkie przepisy,tortille,pizze ,serniki.itd zeby zobaczyc zdjecia trzeba sie zalogowac niestety;/
Drożdżóweczki DUKANOWSKIE - dukan.info.pl
C
cobra18
Gość
Dziewczyny co podajecie na wielkanocne śniadanie??
razem z symboliczna swieconka u mnie od wiekow jest do tego ,biala kielbasa, salatka ziemniaczana (taka zwykla) ,galat z kurczakiem, jajka z pieczarkami w skorupkach , z ciast jakas babka napewno . chyba tyle
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny co podajecie na wielkanocne śniadanie??
My to co u cobry plus jakas wedlinka, sałatki różne rodzaje, krokiety, bigosik, to tak troszke pozniej no i ciasta to c o lubie najbardziej
Różnorodne rolady, mazurki, babki
C
cobra18
Gość
My to co u cobry plus jakas wedlinka, sałatki różne rodzaje, krokiety, bigosik, to tak troszke pozniej no i ciasta to c o lubie najbardziej
Różnorodne rolady, mazurki, babki
no szynki tez.myslalam tez czy bigosu nie ma,ale nie wiem czy mi sie z bn nie myli..
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
no szynki tez.myslalam tez czy bigosu nie ma,ale nie wiem czy mi sie z bn nie myli..
U nas jest nawet mama dzisiaj robiła...i dużo chrzanu
Podziel się: