reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotujące czerwcówki

reklama
wlasnie sie zajadamy tymi rogalikami sniadaniowymi
DSCF3881.jpg

z przepisu Maślane rogaliki śniadaniowe

rewelacja, nawet mi wyszly choc moje doswiadczenie z ciastem drozdzowym jest minimalne
mniam, polecam

wlasnie sie zajadamy tymi rogalikami sniadaniowymi
Zobacz załącznik 320924

z przepisu Maślane rogaliki śniadaniowe

rewelacja, nawet mi wyszly choc moje doswiadczenie z ciastem drozdzowym jest minimalne
mniam, polecam
tez je kiedys robilam, sa super!!! musze tam wlasnie zajrzec i wyszukac jakies fajne buleczki zeby Lila mogla jesc, bo w sumie nie wiem jakie pieczywo jej moge dawac tutaj jest taki beznadziejny wybor, a my jemy z reguly ciemny chleb na zakwasie

Orientujecie sie wlasnie jakie pieczywko dla dziecka jest odpowiednie w tym wieku? Drozdzowe czy moze byc na zakwasie? Lila wcina kawalki chleba z maslem az sie trzesie wiec chyba jej na stale wprowadze do diety

zyrraffka zrobiłam dzisiaj ten twój deserek, wyszedł booooski:-D:-D, mniam, mniam:-D:-D
a jak ty to zrobiłaś ze ci tak ładnie ze szklanki wyszedł, może musi dłużej w lodówce siedzieć, ja nie wytrzymałam i już musiałam spróbować:cool2::cool2:
rzeczywiście można to pochłonąć migiem:tak::tak:

Tak sobie mysle ze ten deserek bedziemy mogly wkrotce naszym maluszkom robic na mm, zwlaszcza zeby im troche urozmaicic diete jak nie beda chcialy pic mleka :-) super
A ja sie podlacze do pytania gosi + jak zrobilas taka ladna ciemnokakaowa obwodke na gorze? Kakao sie osadzilo czy polewalas czyms z wierzchu?

reklama
Do góry