Bardzo szybkie i proste ciacho

Wyszło mi, więc nie może być trudne, z reguły wychodzą mi zakalce
CIASTO FRANCUSKIE Z NADZIENIEM MIGDAŁOWYM
- 2 arkusze ciasta francuskiego
- 150 g sproszkowanych migdałów
- 100 g cukru
- jajko
- 250 ml mleka
- pół łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu
Mleko zagotować, zdjąć kożuch. Dodać zmielony pieprz, zamieszać i zdjąć z ognia. Ubijamy jajko z cukrem i migdałami i dodajemy do mleka. Podgrzewamy na małym ogniu prawie do wrzenia i studzimy do temperatury pokojowej. Wykładamy ciastem natłuszczoną formę (może być taka jak do tarty) tak, aby zwisało za jej brzeg. Rozsmarowujemy na nim krem migdałowy. Drugi arkusz ciasta kładziemy na górę i zawijamy na nim brzegi dolnego, tak aby oba się zlepiły. Wierzch smarujemy cienko resztką kremu migdałowego i pieczemy w piekarniku w 200 stopniach przez 20 minut.