reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotujące czerwcówki

reklama
tak 2 dużymi, ale nabierałam tak nie całą łyżkę ciasta właśnie żeby wyszły mniejsze, bo jak dawałam więcej to robiły się jakieś takie koślawe:-)
 
Hej zamierzam zacząć gotować na zapas, to znaczy chce trochę jedzenia pomrozić może w słoiki żeby potem tylko odgrzać i gotowe wiadomo mało czasu będzie. Macie może jakieś pomysły co mogłabym porobić?? Bigos raczej odpada, ale pierogi to jak najbardziej trochę zabawy ale na parę obiadów będzie :-) co jeszcze??
 
Hej zamierzam zacząć gotować na zapas, to znaczy chce trochę jedzenia pomrozić może w słoiki żeby potem tylko odgrzać i gotowe wiadomo mało czasu będzie. Macie może jakieś pomysły co mogłabym porobić?? Bigos raczej odpada, ale pierogi to jak najbardziej trochę zabawy ale na parę obiadów będzie :-) co jeszcze??
moze cos z makaronem latwo sie odgrzewa i zawsze smakuje:-D Jakis dobry sos (np pomidorowy) z mieskiem, bez cebulki i czosnku :tak:
Ja mam pilaw z ryzu i kurczaka na razie zamrozony a poza tym sporo warzyw, rybki, piers z kurczaka, z tego zawsze raz dwa cos sie upichci :blink:
 
reklama
Porób sobie coś co długo się robi ja tam lubię gotować i dla mnie wszystko szybko idzie;)
No na pewno pierogi, makaron się gotuje 5 min więc nie polecam mrozć jest później nie dobry....Może jakiś lekkie klopsiki w sosie....zresztą to już czerwiec więc wszystko będzie świeże z warzyw więc tak naprawdę nie wiem czy sie opłaca mrozić i robić na zapas....
 
Do góry