reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma tylko to buty uzywane ale wygladaja jak nowe w sumie :tak: a przesylka 3,90 hehe ale kurier to dlatego tez drozsza :tak:
ale i tak sie oplacalo..

to milego spotkania laseczki :-):-)

reklama
Hej Dziewczyny
blond gratulacje kochana :** dochodź szybko do siebie, zdrówka dla Maluszka :*
marzenka no to niespodziankę Ci zrobili w pracy z tą paczką.. super, nie sądziłam, że robią takie paczki jeszcze.. kiedyś to było normalne w zakładach pracy..
larvunia, kroma miłego spotkanka.. szkoda, że mnie nie będzie w domu, bo bym dołączyła jakby się udało. Ale niedziela więc jadę do babci, niech się nacieszy prawnusiem bo dawno go nie widziała ;-)

Future gratuluję synka no i dobrze, że już lepiej z tym oddychaniem .. kurcze poważnie było:no:

Miłego dnia wszystkim

blond no cudownie...postaram sie was wytropic ;)))) poki mam jeszcze czas.

narazie nas nie chca wypuszczac, bo wizyty nie bylo. miala byc od 8, ale jeszcze nitk nie raczyl przyjsc do nas. szok. moj tata przywiozl mi cos, to nawet nie moglam zejsc do niego. lezec i czekaac wrrrrrrrrr a odiwediny od 13. no jak patologia, to patologia.

a parówkę dzisiaj nam dali chyba kuźwa ze skarpet ordynatora. nie daje sie jeść tego co tu nam daja. żeby cięzarne tak karmic. to kara smierci za to. dobrze, ze mamy lodowke i szamamy co mamy ;)))

Dzień dobry
blond ogromne gratulacje!!! odpoczywaj i ciesz się maluszkiem. Niech tylko zdrowo się wam chowa:)
Ja dzisiaj nie w sosie, @ dostanę dzisiaj i chodzę podminowana, rozdrażniona...Zaraz zabiorę się za obiad co by później mieć luz. Miłej niedzieli;-)

Blondasku-Serdecznie gratuluje slicznego synka
Larvunia-haha przegielas z ta reklama 3bit na blogu haha
Kroma -milego spotkania z Larvunia
Aniolek -udaniej niedzielnej wizyty
Marzenka-fajna niespodzianka w pracy :-)
Megi -ja tez jestem kilka dni przed ale jestem jakos dziwnie wyluzowana az to do mnie nie podobne

Future
-ale wszystkim stracha napedzilas ,snilas mi sie kilka dni temu i sie martwialam o Ciebie bo ten sen nie byl zbyt fajny
Tym bardziej ciesze sie ze u Was wszystko dobrze :-)

Milego dnia wszystkim u mnie pogoda sie schrzanila i teraz znowu ma padac jakies 2 tyg

Nastawiam sie tez posychicznia na....... ale bym gafe strzelila dokoncze na zamknietym

Blond kochana gratuluuuuuje :-) Ale z tym rodzeniem sn do pełnego rozwarcia, a potem i tak cc to plaga jakaś. Ja, laska z którą leżałam w szpitalu, teraz Ty... Buziaki dla Alanka i dla Ciebie, wracaj do formy szybciutko :*

a moj daje w kosc.
Antoni prosze o spokój.

ja chce do domu,

laska kolo mnie ma kamienie nerkowe. tak ją boli, ze jest juz 6 raz w szpitalu. i chyba jutro ją operowac beda. dziecko do inkubatora (29 hbd)

porażka.

a laska placze mi tu...

reklama
hejka ja po i nie widziałam Lavruni :-( byłam już przed 12 i mało osób było i na bank jej nie było, a poszłam po 14 jakoś i już było tyle wiary, że jej nie widziałam. Ale za to Olka się wyszumiała na zjeżdżalni za wszystkie czasy i rano kolejek nie było.

Do góry