reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future hej...fajnie ze masz neta zawsze to czas leci
a kiedy do domciu idziesz wiesz juz?...
upss juz doczytalam wlasnie bo cofnelam sie do tylu hehe

Lepiej sie juz czujesz mam nadzieje :tak:

gratuluje synusia :-):-):-)

nasza blond chyba jest juz po...zadnych wiesci nie ma hmm...:baffled:

Udalo mi sie wylicytowac sandalki dla hani za 1 euro hehe firma ricosta a nowe kosztuja 50 euro...bo sprawdzalam na ebayu..:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Future
Kurde sie dzialo u Ciebie a udawalas twarda przez sms ... współczuję!
Mam nadzieje ze dzidzi juz nic nie grozi

future wyczytalam na czerwcu ze o 15:50 blond pisala ze jest na porodowce
i ma skurcze co 2-3 minuty a rozwarcie na 1,5 cm..
wiec moze jest juz po......:baffled::baffled:

zajrzalam tam z ciekawosci bo tu nikt sie nie odzywa haha :-D

Napewno wszystkie śpicie, ale ja nie i mam wieści...Tzn cytat z czerwcówek:

"22.55 3350gram 53cm, Doszłąm do pełnego rozwarcia ale parcie nie poszło, Zrobili mi cc. Jest śliczny i zdrowy ale dadza mi go jutro. Dzeki za kciuki"

Mam nazieje że Blond się nie obrazi :-p.

GRATULUJE CI KOCHANA!!!

czesc wam
blond gratuluje maluszka;-)i w koncu ty juz jestes po:-D
kasia mysle ze sie nie obrazi...

ja juz wstalam kawke pije pranie wlaczone...a pozniej do pracy ide....
wczora taka zmeczona bylam masakra jak wstalam o 5 tak dopiero usiadlam o 18 bo przeciez w domu tez trzeba bylo porobic......dzis bedzie luzniej i spokojniej..
moj maly wczoraj dostal paczke zpracy na dzien dziecka az sie zszokowalam bo nie spodziewalam sie..
owca no tanio bardzo wylicytowalas..
wiecie co z butami to u mnie ciezko jest..3 razy kupilam w boti i sie przejechalam wiec ja juz wole pare groszy dodac wiecej i bede miec na dluzej....teraz pracuje to nie bede se odmawiac :tak:
milej niedzieli kochane

Wpadlam zobaczyc czy sa wiesci hehe
no i sa takze blond Serdecznie ci gratuluje :tak::tak: teraz dochodz do siebie szybko i wracaj do nas :-):-)

Marzenka wlasnie Boti tak kupilam moje felerne buty :angry:..pomylilo mi sie z ccc...
Fajnie z ta paczka ze maly dostal,mile takie cos jest pamietam ze kiedys to zawsze przy kazdjec okazji byly paczki z pracy u mamy.
Larvunia etui ekstra :tak:

ja tez kawke pije,szymon juz bajki oglada a hania spala u babci i wroci popoludniu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

Blond gratuluję w końcu jesteś po. Zdrówka dla was

Owca- to ci okazja, a przesyłka ile was wyszła :-)
Marzenka- żeby ci lekko czas minął w pracy, z tą paczką to faktycznie fajnie.
Lavrunia- ja idę tam jak coś będę ok 12. Chyba się znajdziemy :-)

Do góry