reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej. Ja już po szkole. Masakra w ten weekend była masakra mam dosc tej szkoły. ehs brak słów.
Blond - gratulacje !!!
Future bidulko wracaj nam do zrowia.
Uciekam sie nacieszyć moja myszka małą bo dopiero wrociłam. Papa

reklama
hello
ja tez juz po pracy
smiechu bylo ze hej:-Djak ja lubie takie zmiany:-D
madziarena chociaz zaliczylac ?
my mielismy isc na rowery ale dupa u nas padalo...to pije herbatke i zabieram sie za prasowanko zeby miec luz wieczorkiem....
future nie dziwie sie ze laska placze......ale musi byc dobrze
a ty sie tam trzymaj..
to ty w gorzowie jestes w szpitalu?

Future - ta laska z nerkami ma na imię Adela czy jakoś tak? Bo jak w kwietniu leżałam to też biedaczka jedna była taka co płakała i ała cały czas wołała...

no hej, agatata zabrali laske, ale ona ma na imie ewelina. ale to nie jedyny taki przypadek.
no i sluchajcie zabrali ja.
dziecko 29 tydzien do inkubatora ma trafic a ona na stól. normalnie szok. oby wszystko bylo dobrze.
znow same na sali. ja i jeszcze jedna Anka, ja mam nadzieje tylko do śniadania ;)

aż mi się łzy kręcą na myśl o niej. takie sytuacje nie nastrajają dobrze...

dziewczyny zycie bywa wredne i ciezko patrzec jak mlode osoby tak cierpia a co dopiero dzieci
u nas pada:baffled: myslalamze bedzie cieplo w tym tygodniu ale chyba wielka doopa bedzie:baffled::sorry2:

Hej dziewczynki!
Czy miałyście jakieś przygody z podawaniem dzieciom witaminy D+K?
Bo mam wrażenie, że młody po witaminie K jest jakoś bardziej nerwowy i nie wiem czy nie więcej ulewa.
W ogóle podawałyście je swoim dzieciaczkom??
Może szukam dziury w całym, ale jest jakiś niespokojny...

marisamm a to K to masz na co? bo ona generalnie to dla dzieciaczkow po jakis przejsciach porodowych, na krzepliwosc, itp.
u mojego siostrzenca byla podawana bo bylo b.ciezki porod
nie wiem mze poczytaj cos na necie, ja nie pomoge moje nie braly

reklama
hej hej dziewczyny
wlasnie dopiero mi dzieci zasnely
kroma ja bylam jakos po 14.00 dopiero... szkoda ze dluzej nie posiedzialas
PR i Aneteczka sorki ze nawet nie pogadalam z Wami, ale z matką byłam a nie lubie jak ona slucha co gadam... Ale milo Was bylo zobaczyc choc chwile :tak:
PR pozniej wrzuce foty Twojej Amelki ze strażą ;-)
marzenko moje tez poprasuj ;-) Choc powiem Wam, że ostatnie pranie poskladalam i odrazu do szafy, bez prasowania heheheh, ale te co czeka na prasowanie to wczesniejsze , juz sie tak wygniotlo ze musze je zelaskiem potraktować ;-)
Resztę dziewczyn pozdrawiam cieplutko ;-)

Do góry