reklama
aniolek-86
Madziula :P
Hej Dziewczyny
blond gratulacje kochana :** dochodź szybko do siebie, zdrówka dla Maluszka :*
marzenka no to niespodziankę Ci zrobili w pracy z tą paczką.. super, nie sądziłam, że robią takie paczki jeszcze.. kiedyś to było normalne w zakładach pracy..
larvunia, kroma miłego spotkanka.. szkoda, że mnie nie będzie w domu, bo bym dołączyła jakby się udało. Ale niedziela więc jadę do babci, niech się nacieszy prawnusiem bo dawno go nie widziała ;-)
Future gratuluję synka no i dobrze, że już lepiej z tym oddychaniem .. kurcze poważnie było
Miłego dnia wszystkim
blond gratulacje kochana :** dochodź szybko do siebie, zdrówka dla Maluszka :*
marzenka no to niespodziankę Ci zrobili w pracy z tą paczką.. super, nie sądziłam, że robią takie paczki jeszcze.. kiedyś to było normalne w zakładach pracy..
larvunia, kroma miłego spotkanka.. szkoda, że mnie nie będzie w domu, bo bym dołączyła jakby się udało. Ale niedziela więc jadę do babci, niech się nacieszy prawnusiem bo dawno go nie widziała ;-)
Future gratuluję synka no i dobrze, że już lepiej z tym oddychaniem .. kurcze poważnie było
Miłego dnia wszystkim
atagata
Fanka BB :)
Blond - gratulacje kobitko!!! Fajnie że wszystko się dobrze skończyło odpoczywaj i dochodź do siebie:-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
blond no cudownie...postaram sie was wytropic ))) poki mam jeszcze czas.
narazie nas nie chca wypuszczac, bo wizyty nie bylo. miala byc od 8, ale jeszcze nitk nie raczyl przyjsc do nas. szok. moj tata przywiozl mi cos, to nawet nie moglam zejsc do niego. lezec i czekaac wrrrrrrrrr a odiwediny od 13. no jak patologia, to patologia.
a parówkę dzisiaj nam dali chyba kuźwa ze skarpet ordynatora. nie daje sie jeść tego co tu nam daja. żeby cięzarne tak karmic. to kara smierci za to. dobrze, ze mamy lodowke i szamamy co mamy ))
narazie nas nie chca wypuszczac, bo wizyty nie bylo. miala byc od 8, ale jeszcze nitk nie raczyl przyjsc do nas. szok. moj tata przywiozl mi cos, to nawet nie moglam zejsc do niego. lezec i czekaac wrrrrrrrrr a odiwediny od 13. no jak patologia, to patologia.
a parówkę dzisiaj nam dali chyba kuźwa ze skarpet ordynatora. nie daje sie jeść tego co tu nam daja. żeby cięzarne tak karmic. to kara smierci za to. dobrze, ze mamy lodowke i szamamy co mamy ))
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja mam fotki Alanka chyba Asia nie bedzie zla jak wam udostepnie na tajnym;] chyba ze juz ktos mnie wyprzedzil;]
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry
blond ogromne gratulacje!!! odpoczywaj i ciesz się maluszkiem. Niech tylko zdrowo się wam chowa
Ja dzisiaj nie w sosie, @ dostanę dzisiaj i chodzę podminowana, rozdrażniona...Zaraz zabiorę się za obiad co by później mieć luz. Miłej niedzieli;-)
blond ogromne gratulacje!!! odpoczywaj i ciesz się maluszkiem. Niech tylko zdrowo się wam chowa
Ja dzisiaj nie w sosie, @ dostanę dzisiaj i chodzę podminowana, rozdrażniona...Zaraz zabiorę się za obiad co by później mieć luz. Miłej niedzieli;-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Blondasku-Serdecznie gratuluje slicznego synka
Larvunia-haha przegielas z ta reklama 3bit na blogu haha
Kroma -milego spotkania z Larvunia
Aniolek -udaniej niedzielnej wizyty
Marzenka-fajna niespodzianka w pracy :-)
Megi -ja tez jestem kilka dni przed ale jestem jakos dziwnie wyluzowana az to do mnie nie podobne
Future -ale wszystkim stracha napedzilas ,snilas mi sie kilka dni temu i sie martwialam o Ciebie bo ten sen nie byl zbyt fajny
Tym bardziej ciesze sie ze u Was wszystko dobrze :-)
Milego dnia wszystkim u mnie pogoda sie schrzanila i teraz znowu ma padac jakies 2 tyg
Nastawiam sie tez posychicznia na....... ale bym gafe strzelila dokoncze na zamknietym
Larvunia-haha przegielas z ta reklama 3bit na blogu haha
Kroma -milego spotkania z Larvunia
Aniolek -udaniej niedzielnej wizyty
Marzenka-fajna niespodzianka w pracy :-)
Megi -ja tez jestem kilka dni przed ale jestem jakos dziwnie wyluzowana az to do mnie nie podobne
Future -ale wszystkim stracha napedzilas ,snilas mi sie kilka dni temu i sie martwialam o Ciebie bo ten sen nie byl zbyt fajny
Tym bardziej ciesze sie ze u Was wszystko dobrze :-)
Milego dnia wszystkim u mnie pogoda sie schrzanila i teraz znowu ma padac jakies 2 tyg
Nastawiam sie tez posychicznia na....... ale bym gafe strzelila dokoncze na zamknietym
Yolanta
Kicia
Blond kochana gratuluuuuuje :-) Ale z tym rodzeniem sn do pełnego rozwarcia, a potem i tak cc to plaga jakaś. Ja, laska z którą leżałam w szpitalu, teraz Ty... Buziaki dla Alanka i dla Ciebie, wracaj do formy szybciutko :*
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
a moj daje w kosc.
Antoni prosze o spokój.
ja chce do domu,
laska kolo mnie ma kamienie nerkowe. tak ją boli, ze jest juz 6 raz w szpitalu. i chyba jutro ją operowac beda. dziecko do inkubatora (29 hbd)
porażka.
a laska placze mi tu...
Antoni prosze o spokój.
ja chce do domu,
laska kolo mnie ma kamienie nerkowe. tak ją boli, ze jest juz 6 raz w szpitalu. i chyba jutro ją operowac beda. dziecko do inkubatora (29 hbd)
porażka.
a laska placze mi tu...
reklama
kroma
Fanka BB :)
hejka ja po i nie widziałam Lavruni :-( byłam już przed 12 i mało osób było i na bank jej nie było, a poszłam po 14 jakoś i już było tyle wiary, że jej nie widziałam. Ale za to Olka się wyszumiała na zjeżdżalni za wszystkie czasy i rano kolejek nie było.
Podziel się: