reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Marisamm - GRATULUJE
Mamusie Kochane wszytkiego dobrego w dniu naszego swieta
Macie juz imie??
Larvunia -zdrowka
Marzenka- milej pracy
Madzia -to macie rozrywke ;-)U nas dzien matki wypada jakos w marcu
My wyslalysmy babcia kartki (doszly wczoraj) Wkleilysmy fote Kayi i mala narysowala z kartkach podobizne danej babci haha
Megi -ide zaraz oblukac foty
Jak zwykle nie pamietam co mialam pisac
Wszystkim milego dnia zycze Buziaki
My smigamy dzis na karuzele

Marisamm GRATULUJE!!!!!!!!!!! :))) ale Ci dobrze. no i co teraz?zaraz wszystkie urodza i nici ze spacerkow wkolo szpitala. jak bedziesz miec wiecej czasu to napisz jak to bylo:)a malemu zdrowka zycze zebyscie szybko wyszli:)

ja juz dzisiaj sama. W pojechal w trase na 2 tyg...:-( czyli bede rodzic sama. ciul z tym rodzeniem ale nawet nikt tam do mnie nie przyjdzie ani nic nie dowiezie bo jak ja zaczne rodzic to mama zabiera malego do niemiec wiec i oni nie przyjada. masakra jakas. szkolda ze nie wyszlo w tym tygodniu ale co sie tu dziwic...jeszcze tydzien mam do terminu. no chyba ze tydzien przenosze to W przyjedzie akurat na wywolanie. smutno mi w cholere ale co zrobic. wrzucam na luz bo teraz to juz mi wszystko jedno kiedy to bedzie. i tak jeden pies:/

Larvunia Twoj w koncu dotarl po kartony hehe:)wiec juz bedziesz miala co robic mam nadzieje:)

blond szkoda mi ciebie że sama będziesz a nie masz jakiejś koleżanki czy kogoś kto by cię w szpitalu odwiedził, dowiózł coś ewentualnie? jakoś to będzie oby pobyt w szpitalu nie dłużył się...najlepiej w domu.

A ja gotuję leczo, naszło nas:-)

reklama
Megi no licze na to ze jak czegos zabraknie albo zapomne to mi ania pr cos dowiezie. bo ja tu nikogo nie znam w sumie w tym miescie oprocz dziewczyn od nas i paru sasiadow. a najblizsza rodzina w warszawie i w szwecji i na tym koniec. taka mam wieeelka rodzine nie ma co:eek:
smacznego

Do góry