reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Blond kurcze ze ja mam daleko do Ciebie....:dry: Ja nie pracuje, moglabym predzej pomóc Ci w razie czego...
Ale bedzie dobrze, prawda!

reklama
dzieki dziewczyny, jakos damy rade .z Ania gadalam to mowila ze mnie odwiedzi wiec zle nie bedzie.a noz widelec przenosze i jeszcze na W zdazymy...zeby to mozna bylo wiezdiec od razu, znac date i zaplanowac wszystko a tak to takie martwienie sie na zapas bez sensu:/

Marisamm gratulacje. Twój synuś identycznie waży i mierzy jak mój po urodzeniu :-Dzdrówka dla Maluszka i dla Ciebie.
Blond kochana jak coś to ja Ci mogę pomóc dowieść coś, odwiedzić. Mieszkam niedaleko szpitala i nie pracuję, więc możesz na mnie liczyć. Wprawdzie w sumie się nie znamy, ale jakby coś to nr masz w kontaktach na tajnym, albo napisz do mnie i się dogadamy :* głowa do góry. Może Maluszek akurat poczeka aż tatuś wróci:tak:

Witam niedzielnie :-):-)
ja kawke pije,sniadanko juz zjadlam i pomalu bedziemy sie szykowac tak o 9 chcemy jechac :tak:
mam nadzieje ze korkow na autostradzie nie bedzie tfu tfu...

Blond oby dzidzius poczekal az tatus wroci :tak: a jak nie to widzisz dobrze ze masz Pr to pomoze no i aniolek tez sie zapowiedzial wiec dasz rade :-):-)

Larvunia fajne szyciaki a kocurek najlepszy :tak:

ciacho a ty gdzie urlopujesz sie?..Marzenka jak tam u ciebie?..
Pozdrawiam reszte ferajny i milej niedzieli dla was :tak:

dzien doberek
owca a jakos tak jestem w rozjazdach , jutro tez mnie caly dzien na bb nie bedzie moze wieczorem jak juz
za to piekna pogoda dzisiaj :-)
aniolek wspolczuje nocki, marisamm gratulacje bo gdzies tam mignelo mi ze juz po:-)

reklama
czesc dziewuszki:tak:
marisamm moje wielkie gratulacje:tak:mam wielka nadzieje ze zdrowie maluszka bedzie o wiele lepsze i wszystko bedzie ok;-)
future widzisz pobyl sam przemyslal;-)
owca milej wycieczki;-)dzieki ze pytasz;-)
a u mnie ok w piatek moj wrocil..niemoglam sie doczekac kiedy skoncze prace:-Dstrasznie sie stesknilam za moim mezulkiem....ale teraz juz jest ok..i spie normalnie;-)w koncu jakos normalnie funkcjonuje...wczoraj mialam taki zapierdziel w pracy ze niewiedzialam gdzie rece wlozyc...skutek taki ze dzis mnie wszytsko boli .....powinni zatrudnic jakiegos goscia do tachania tych skrzynek z piwem bo jak tak dalej bedzie to ja niewiem co to bedzie.....
aniolek ja tez jestem za tym zeby sklepy byly zamkniete w niedziele...ale prawda jest taka ze wole isc w niedziele do pracy niz wtygodniu jest spokojniej naprawde...bo ja ide wniedziele do pracy to mam 2 dni wolne w tygodniu a nie jeden..chociaz ja sie pocieszam tym ze nie mam tak zle bo co maja powiedziec takie dziewczyny co pracuja np w asie one do 23 siedza :szok:zwariowalabym ...............
blond moze maly poczeka na tatusia...ale wierze ze dziewczyny nie zostawia cie w potrzebie...bedzie dobrze..
ja juz podszykowalam obiadek a po obiadku mykamy nad jeziorko polenic sie:tak:

Do góry