reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha - a nie przełączył Ci klawiatury na niemiecką? Spróbuj lewy ctrl + shift razem wcisnąć, jeśli to to, to pomoże

Larvunia - jakie pobojowisko ze szczęśliwym dzieciem w centrum :-D

Ale upał... mały w samym tshircie i pampku siedzi a i tak cały gorący. Zastanawiam się czy go nie rozebrać i w samą tetrę nie owinąć, bo ja sama się gotuję, a co dopiero taki malusi... Po obiedzie gdzieś do parku wybyć trzeba, bo w domu to się zagotujemy.

Yola dzięki, pomogło :tak: trochę ciemna jestem w tych sprawach ale jak coś to będę już na przyszłość wiedziała ;-)

Czekamy na mężusia, ma być pod wieczór koło 21-22 :-) ajć w końcu się zobaczymy ...
U Nas ogólnie po staremu, odpukać dzieci zdrowe, nic Mi się nie chce dzisiaj robić ale chociaż trochę muszę ogarnąć mieszkanko i tak bałagan będzie bo wszędzie pełno kartonów i w ogóle ale jakoś to poukładam żeby jakoś tu wyglądało :tak:

No nic miłego dzionka, Ja idę się ogarnąć i przyszykować na przyjazd męża:-);-)

reklama
No Mycha szykuj się szykuj :) nie ma to jak powitanie po rozłące :)
Larvunia o jaaa ale miałam prania i mycia małego. Co to za farbki były ? Nie wszamał ich ? Moja też kocha malować ale jak tylko widzę, że zaczyna już babrać to zabieram :)

mycha- to sie bedzie dzialo;p;p;p
madziarena Amelka tez lubi malowac tylko ze Jasiek tez by chcial a ztym za duzo sprzatania u babci na dworze maluja razem;p

tralalala laaaa od wczoraj 25 stopni:-):-):-)
Milego dzionka pozdrawiam wszystkie ide po mala ,kupie jej loda a pozniej bedziemy sie taplac w ogrodzie kupilm jej takiego wscieklego kwiatka co sie do werza podlacza a on sika woda na wszystkie strony ale bedzie sie cieszyla .Buziaki i do wieczora

befatka tez mamy takiego, moja mala wariuje przy nim. mam gd IMG_3625.jpgIMG_3615.jpgzies foto ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak dooooobrze. Deszczyk cudny, chociaż nam trochę plany popsuł, bo chcieliśmy iść do parku po obiedzie... Może jeszcze się troszkę przejaśni to wyjdziemy, powietrze po deszczu jest takie faaaajne :-D

No a mały faktycznie, jak go przebierałam to go trochę zostawiłam bez pampka i widać było, że mu dobrze. Tylko teraz czekam aż mama moja z pracy wróci, żeby mi dała instrukcję jak się robi majty z tetry, bo ja próbowałam jakoś zaplątać i nijak mi nic sensownego nie wyszło :-D A siuśków i kupali się nie boję, sika na mnie albo na siebie regularnie przy zmianie pampków, już się przyzwyczaiłam, złośliwe dziecię mam :rofl2:

Do góry