reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja wróciłam mokra jak kura bo na urodzinach u siostry byłam i zmokłam, dzieciaki też, ale taki ciepły deszcz to sama przyjemność.

Padam laski nie mam ochoty i siły na was, jeszcze mnie Olka pobiła, znowu ma jakiś bunt, jak jej coś zabiorę, albo każę skończyć to zaczyna krzyczeć i bić, a teraz bawiła się literkami na kompie, bo się uczy pisać i kazałam jej skończyć to mnie z pięści waliła w plecy i ciągła za włosy. A teraz siedzi w pokoju ma karę.

reklama
kroma moja tez dzis fochy stroi. obdarła kwiatka na werandzie, dałam po łapce, to się rzuciła na podłogę. zabrałam okulary bo z nimi biegała, to się rzuciła na podłogę. no szał dzisiaj. teraz juz chodzi i się do wszystkich przytula.

aha kupiłam jej dziś piłkę......no frajdę ma co nie miara.

Laski możecie mniej więcej powiedzieć gdzie jest w Gorzowie Wlkp ulica Kombatantów 34 a dokładnie NZOZ Przychodnia neurologiczna? Ktoś mnie pokieruje?

megi to chyba jest w watralu pewnie czyli od waszej strony drugi koniec gorzowa niedaleko aneteczki i aniolka
tu masz mapke mozesz sobie powiekszyc
Mapka dojazdu - NZOZ Przychodnia Neurologiczna - Gorzów Wielkopolski Neurolog

popatrza na mapke i na to co napisalam
czyli bys wjezdzala koniawska i na skrzyzowaniu z ulica kasprzaka w lewo, przed tym skretem jest salon hyundaya po lewej stronie za nim jakies 2 kamienice i skret , tam jest taka bardzo krotka ulica i tam trzeba skrecia w prawo i juz trasa nadwarcianska, przez most, przez dwa ronda prosto na tym drugim nie w prawo tylko prosto, pozniej pomorska do gory tak jak tory tramwajowe ida, na gorze na rondzie w prawo na walczaka tam jest stacja paliw neo i dluga prosta az do ronda i na rondzie w lewno na gorczynska, pozniej znowu rondo i w prawo tam jest taki plac z fontanna, i jak wjedziedz bo krotka ulica to jest taki wysoki wiezowiec i tam jest parking
chyba dobrze wyjasnilam to jest najkrotsza trasa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi to jest w Watralu jak pisze ciasteczko tam na pierwszym piętrze gdzie jest siłownia, nie trzeba jechać windą tylko wejść za Gofikiem po schodach.

reklama
Do góry