reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry.
Hej Ciacho, Larvunia :) i te wszystkie babki śpiące :p ja już workuję :)
A u nas nie padało wogóle :) byłyśmy z małą na przedszkolnej majówce trochę polatała wyszalała się, dziś już chłodniej na dworze ale dalej ładnie ;)
Future jak tam kotek ???

cześć
dzięki dziewczyny za trasę:)
Jedziemy najwyżej koniec języka za przewodnika:) chyba tam na salę zabaw zajdziemy bo jest podobno. Do później:)

Witam i ja :-):-)
u nas narazie dalej robi sie goraco :tak:
i zaraz znow mamy dlugi wekend haha...:tak:
poniedzialek i wtorek szkola ma wolne :tak:..

Megi udanego wyjazdu obyscie dobrze trafili :tak:..
Larvunia fajnie ze dzieciaki radosne sa...choc tyle dobrego ze nie marudzace ;-)

Kawke wypije i uciekam do sklepu :-)

Hejka

Młody zrobił dziś pobudke o 5.40:szok: A teraz jeszcze do pracy zgarnąc się muszę... On pewnie padnie na leżakowaniu:sorry:.

Co z BLOND i MARISAMM?

Miłego dnia lasencje

reklama
ee ja to juz przed 7 na nogach
wlasnie laski to chyba na porodowce, marisamm to juz na pewno
pr nie wiesz co z blond?

Do góry