reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciahco cieplo to malo powiedziane. jest skwar. mylam wlasnie werande, to myslalam, ze skisne. a mala poszła do pompy i zaczela chlustac się z miski. i nie dziwię się jej.
jutro chyba pojadę kupić jej basenik. niech korzysta poki może ;)

reklama
basenik fajna sprawa :tak: Moj Fruciu z baseniku wychodzic nie chcial jak bylismy u ktorejs babci na dzialce :tak:
No wlasnie tego Future zazdroszcze wlasnie tego, ze ma sie wlasne podworko i mozna wszystko robic sobie np z dziecmi w baseniku wariowac i miec wszystko w doopie ;-)
no ale dobrze ze sa chociaz te babcie hehehe i mam gdzie basenik rozkladac , teraz Misiula bedzie sie pluskac jzu sie doczekac nie moge az bedzie cieplo dzieci zdrowe i na dzialeczke sie wybierzemy z dziecmi :tak:
ciacho no jest jak mowisz ;-)

edit:
noooooooooo to Fruciu bedzie mial kąpanko w wannie, caly w farbkach jest ;/ Dostal wczoraj od babci skarbonke ktora trzeba samemu pokolorowac, on to kocha heheeh no i praniem sie zajelam a synek rzadzil ;) Dobrze ze narożnik nie poplamiony ;)

Ostatnia edycja:
Future wyloooozuj z tymi farbkami, mam jeszcze 2 opakowania wiec spoko, kiedys zaprosisz nas na basenik w sensie dzieci moje i bedziemy kwita.
co do kredek to moj Fruciu juz po scianie jechal hehehehe ale tylko raz mu sie zdazylo, do dzis mozna jego arcydzielo kolo łózeczka ogladac hehehehe, nie wiem kiedy im pokoik odnowimy ...
masakra jaki skwar, ciuchy prawie suche juz na balkonie.....

edit:
Zrob Frajde Hesi jak ja Fruciowi jak mial ok 2 latek....
Zobacz załącznik 467526 Zobacz załącznik 467527

Ostatnia edycja:
Mycha - a nie przełączył Ci klawiatury na niemiecką? Spróbuj lewy ctrl + shift razem wcisnąć, jeśli to to, to pomoże

Larvunia - jakie pobojowisko ze szczęśliwym dzieciem w centrum :-D

Ale upał... mały w samym tshircie i pampku siedzi a i tak cały gorący. Zastanawiam się czy go nie rozebrać i w samą tetrę nie owinąć, bo ja sama się gotuję, a co dopiero taki malusi... Po obiedzie gdzieś do parku wybyć trzeba, bo w domu to się zagotujemy.

mycha kolo zegara przełacz język z polskiego 214 na polski programisty;]
yolanta ja Jaska rozbierałam do pampka ajak byl mega upal to kladlam na golasa w lozeczku na tych podkladach co by nie zabrudzil lozeczka;p

a mi wcielo suwaczki gdzies;/

o a ja sobie dzis zrobie chłodnik na obiado kolacje mmmmm;]

Ostatnia edycja:
mycha ja nie pomoge bo ja mam klawiature troche inna
yola sciagaj mlodemu pieluche na jajka mu nie sluzy taka temp.i pampers, a tetrowa wypierzesz i zaraz wyschnie
moje tez w tetrowych siedzialy w taka pogode
a ja chyba kupie maszynke do lodow ale jakas niedroga jak sie sprawdzi to moze kiedys kupie jakas lepsza

reklama
Do góry