reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia część na pewno się wchłonęła. a jesli nie to trudno, pozniej następną dawkę o normalnej porze. nie uzupełniaj dawki.
a dajesz antyb w płynie, to pewnie od razu się wchłania ;)))

moja lata od rana, a w domu już gorąco sie robi.
a Helka - kot przyniosła nam na werande szczura bez głowy. głowę pewnie zjadła wrrrrrrr
to miala pożywne śniadanko ;)

reklama
dzieki Future :tak:
Przegladam 3 reklajmowki ciuszkow wlasnie , dostalam od znajomych, kurde jakie piekne!!!! Jakie ciuszki dziewczece sa piekne!!!

Hejka...

Ja pije kawke i zaraz do pracy... strasznie tam jest w taki upał... Wczoraj siedziałam od 10-12 na schodach na słoneczku, ale później jak się ruch zaczął to w pewnym momencie prawie zemdlałam... Na dworze 30, a u nas to przy tym gazie nawet nie chcę myślec ile jest...

Młody w przedszkolu, M w pracy za pół godziny mam pociąg... Aleeeeeeeeee mi się nie chce...

LARVUNIU a no piękne, piękne napewno... Mojemu M młody zwymiotował antybiotyk od razu po podaniu (nie był nawet pewnien czy zdążył połknąc) to podawaliśmy drugi raz ale po godzinie też myślę że już nie powinno się podawac

FUTURE a ja z takim apetytem do śniadanka zasiadłam :baffled: zrezygnowałam:zawstydzona/y:

Hejka :-):-)
u nas tez upalnie ale od jutra ma temp spasc do 22-24..zobaczymy cos nie wierze w to ;-)
zupka juz mi sie gotuje na obiadek dzis serwuje szparagowa :tak:
zrobie i ide na ogrodek hehe :tak:

PR to dobrze ze amelka ma sie lepiej :-) a jak w przedsz nie placze juz?..
Larvunia to nie pospalas dzis...a ciuszki fajnie ze tyle dostajesz zawsze to kasa zaoszczedzona :tak:
Aniolek cos ty chyba pisalas o body dla malego widzialam w gazetce ze maja byc w lidlu chyba od czwartku jak dobrze pamietam pakowane po 2 sztuki za 15 zl :tak::tak:
Future fuj...jak to przeczytalam to az mi ciary przeszly haha :-D
Mycha fajnie ze mezus wpadnie choc na tydzien dobre i to...:tak:

Uciekam milego dnia dla was :-)

Larvunia mi mała też kiedyś zwymiotowała antybiotyk własnie po mleczku - pytalam znajomą lekarkę i powiedziała, że nie podaje ani przed ani po podaniu antybiotyku mleczka. Nalezy troszke odczekac bo jest wtedy mozliwosc zwymiotowania ;)

Owca taak widziałam w gazetce, wybieram się właśnie jutro z rańca, żeby mi nie wykupili :-D:-D dzięki, że o mnie pamiętałaś:* U nas też ma być podobna temperatura.. zobaczymy :)
PR fajnie, że córcia już zdrowa :happy2:
Kasiu nie zazdroszczę tej gorączki w pracy.. :-(
larvuniu ja też ostatnio dostałam troszkę ciuszków i też byłam zadowolona.. wprawdzie większość na potem, ale na pewno się przydadzą. Dziecięce ubranka są piękne :tak:
Future.. od rana takie obrzydlistwa piszesz :-p:laugh2:

aniolek nooo my tez mamy na potem, bo na ok 1,5 - 2 roczek. Ael te sukienusie jakie sliczne!!! No i 3 kurtki ma na 2 latka hehehehe ;-) Ale sie ciesze, bo chybakurtki sa najdrozsze co nie ;-) Takie dziewczece i wogole, bo juz sie balam ze bedzie w szarych po Fruciu biegac ;-) Wiec spokojnie moge wydac po Fruciu ciuszki ;-)

madziarena no weź tu nie podaj cycka jak sie domaga a w recz zanosic sie zaczyna za cyckiem :sorry2: Chcialam ja woda oszukac bo przy goraczce lepiej by wode pila, ale cos ty... tylko cyc.

Owca milego ogrodowania ;-)

KasiaF milej pracy

Larvunia a ja zrobilam porządek w szafie i odłożyłam male, a wyciągnęłam większe. kuźwa mała ma ze 40 koszulek na lato. takie na 18-24miechy ( a niektóre ledwo ledwo) te na 12-18 to większość poszło na następne bedzie czekac. chyba, ze chłop bedzie, to porozdaje, może coś sprzedam. Ale ostatnio dużo oddawałam. jeszcze nie wiedzialam, ze w ciązy, to i od larvuni pooddawałam, i swoje. i jeszcze jakies jak dostałam. oddałam mojej kuzynce, trochę takiej patologicznej rodzinie też oddałam. i cieszę się. niech sobie noszą ;)

Hesia już marudzi, ten upał strasznie ja męczy. i jeszcze dostała czkawki niewiadomo od czego. chyba mi zaraz padnie.
a ja czekam na paczke, bo dziś mają przyjsc spodnie rybaczki ciążowe dla mnie...no ciekawe, ciekawe.......

reklama
larvunia chcialas karmic dlugo cyckiem to teraz mala juz sie przyzwyczaila, nie ma zmiluj sie:-p;-):-D
moje nie mialy problemu zeby odstawic po 2-3 dniach zapomnialy:-D
alez cieplo jest bylam w sklepiej i worcilam mokra:baffled:

Do góry