reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam....
u nas nie ma swieta normalny dzien..
tez byla burza w nocy i dzis juz chlodniej jest bez slonca...

Yola pewnie ma juz Gabrysia przy sobie :-):-)

Megi udanego wyjazdu :tak:

Zaraz zabieram tesciow polazimy troche po miescie...
Pozdrawiam i uciekam

aniolek na staszica :-D a ty gdzie ? pewnie pisalas tylko nie pamietam- na manhattanie?
larvunia halo jak dzieciaki jak mlody?, owca a no tak bo u was wolnego dzisiaj nie ma

ciacho a dziekuje wszystko ok :tak:
jezuuuuuuuuu jak mi sie nic nie chce... chyba jade do rodzicow na działke, bo co tu robić.... nudy.

Witajcie.
Mam neta od wczoraj wieczór.
U Nas po staremu, pochorowałam się z dzieciaczkami, w sobotę jechałam z Nimi na IP na szczęście obyło się bez antybiotyku ale już tak gorączkowali i w ogóle że byłam pewna że dostaną antybiotyki ....

No jeszcze się smarkamy i kaszlemy ale już jest w miarę ok. ... :tak:

Widzę że Yolanta już chyba Gabrysia ma albo będzie miała nie długo przy sobie, powodzenia Kochana!!!!

Spadam suszyć włosy i prostować, chyba do rodziców pojadę i wieczorem wrócę.

Miłej niedzieli.

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, niestety fałszywy alarm :-( Owszem, wody się sączą, ale bardzo delikatnie. Gdzieś na górze mi pękło i sobie pomalutku leci, ale zbyt pomalutku, żeby wywołać akcję porodową. Skurcze jak na złość po ponad 4h przeszły, a były regularne. Szyjka twarda, rozwarcie nie postępuje... Wróciłam do domu, nie ma co się w szpitalu męczyć jeśli nic się nie dzieje :-( Jakoś mi smutno, że to jeszcze nie to, ale nic. Prędzej czy później urodzę, nikt wieczność w ciąży nie chodził. Lekarz niby powiedział, że skoro pękły te wody, to kwestia 2-3 dni może być, ale nie wiem czy mu wierzyć i się nastawiać.

Yola hej nie martw się, w takim razie już niedługo zobaczysz syneczka. Korzystaj z wolności jeszcze troszkę, a zobaczysz jak to szybko zleci :tak:Głowa do góry.. Ja też myślałam, że nigdy nie urodzę.. przenosiłam 2 tygodnie, aż musiałam trafić do szpitala i dopiero się ruszyło. A u Ciebie dopiero 38 tc więc spokojnie :tak:

wrocilam :-)
ale slonce wyciaga... ledwo zyje a nic nie robilam ;p
leniłam sie na działeczce u rodzicow.... niedanwo wrocilismy
Yolanta wlasnie predzej czy pozniej urodzisz pieknego dzidziusia :tak:

reklama
Do góry