reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola no wiesz... jak moglas, ja już czekalam na foto hehe

a tak powaznie, to pogadaj do brzunia ;) moze cie posłucha ;)

a ja właśnie wrocilam od koleżanki zw Zbąszynia. ale się nalatałam za małą. foty dam pozniej.

ide do wanny love

reklama
dzien dobry,
na dworze przyjemnie tylko mogloby slonce wyjsc:-D witaj one
wstawac spiochy no wstawac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello
ja juz nie spie od 6 wyspana wstalam:-D
ale nawet lapka nie chcialo mi sie wlanczac:tak:
witaj one:-)
ciachoa ty co wyspana tez?
ja mam dzis wolne ale mam tyle latania chcialabym wszystko zalatwic poki moj jest ale czy mi sie to uda to nie mam pojecia:baffled:

Cześć.

Hej! Na tym wątku też postanawiam się przywitać. Jestem z Gorzowa, w 35tc, termin porodu na 3 czerwca, ale pewnie będzie szybciej;)

One witaj!

Pogoda "pod psem" jak to mówią, a Ja do Notariusza muszę lecieć.

Tak przeczytałam swój wczorajszy post i doczytałam, że życzyłam Wam "miłej niedzieli"
w ogóle przez tą majówkę tracę poczucie teraźniejszości, myślałam że to wczoraj niedziela ...

Yolanta no szkoda że jeszcze stoisz w miejscu ale zobaczysz że ani się nie obejrzysz a Gabryś będzie leżał przy Tobie. Powodzenia Kochana!

Ja też wczoraj wybyłam na wieś, Wojtek się wyszalał najpierw z jednym potem z drugim kuzynem i dzień zleciał :tak:

Miłego dnia Mamuśki ;-)

Witam
kawka juz wypitam,teraz czas pranko isc wieszac :tak::tak:
ciacho co tak szybko wstalas?
maja u was dzieci wolne w szkole ? dlugi wekend czy normalnie poszli?

Mycha widze suwaczek ze zostal tylko tydzien widzisz jak wam szybko zlecialo :tak:
Marzenka fajnie ze dzis wolne odsapniesz troszke...:tak:
Yolanta jak tam dzis na froncie u ciebie?...nie martw sie urodzisz wczesniej czy pozniej :tak:Ja hanie urodzilam w 41 tyg :tak:
ciekawe co u Blond ??..:baffled:

Uciekam posprzatac troche i potem na dzialke :-)

Hej wszystkim
jakoś nie mogłam spać w nocy mimo, że Kubuś dał pospać..

one witaj :tak:
marzenka owocnego latania:tak:
Ciasteczko racja słońca brak.. nic się nie chce
Mycha, larvunia hej

reklama
Do góry