reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Helo :)
Ja wstałąm dziś po 9:00 mała jeszcze śpi. Na dworku pogoda po deszczowa cóż tu dzisiaj robić hm ... chyba do ZG wybede na zakupki albo gdzies.
Future toz Ty byłaś blisko mnie ;) ja zbaszyn dobrze znam - stamtad mam dwie bratowe hehe
Marzenko cóż Ty za latanie masz? Ja tez mam wolne ale ten tydzien szybko zlecial ... ehs szkoda, ze az do lipca na kolejne wolne trzeba czekac.
Mycha czas leci - juz niedlugo mezus wroci :)
Owca jak tam Hania po komunii ? U nas komunia wczoraj była musze przeleciec sie z kartkami ...
Larvunia przyjemnego działkowania może pogoda sie polepszy bo z tego co widze to codziennie burze zpaowiadaja i coraz chlodniej ;( a kochalam to sloneczko i upaly :) juz niedlugo pewnie powrócą :)
Uciekam bo mala cos sie kreci
Haslo na dzis : Gdyby Pan Bóg był kobietą nigdy nie pozwoliłby na to, żeby tyło się od jedzenia !! ;)))

reklama
Hej

U nas malowania c.d.

Ja pospałam do 9 :-pale znów mnie głowa boli, zaraz zapodam sobie ibuprom zatoki.

Młody baje ogląda

one- witaj

larvunia- miłego czasu na działeczce. My się tak w zeszłym roku zastanawialiśmy nad kupnem takiej, właśnie na manhattanie, nawet jedną oglądneliśmy, ale w końcu zrezygowaliśmy, bo ja to taki słomiany zapał mam, tak samo jak z domkiem nad jeziorem, dwa lata tylko miałam, a jeździliśmy sporadycznie, a kasę trzeba było płacić.

marzenka - dobrze że wolne masz, ja też już od poniedziałku się byczę.

madziarena no ja bylam dokladnie w Chrośnicy, i nawet się dowiedzialam, ze bede chrzestną. chociaż ciąza przyjaciólki to dopiero 3 miesiac, ale już się cieszę. a zbaszyń też mi nieźle znany ;)

teraz prasuje i smaże naleśniki i zrobilam sobie chwilunie przerwy.

jade dzis z Hesią na kulki ;)

hej One:) mamy ten sam termin więc może się spotkamy w szpitalu:)
Spędziłam super majówkę w Rybakowie u teściów. Tak się zrelaksowałam że wczoraj miałam dość mocne skurcze wieczorem i siedziałam z zegarkiem w ręku ale nospa się sprawdziła i się ustabilizowało wszystko:)

miłego dzionka wszystkim życzę:)

marzenka a wstalam niewyspna jak zwykle:dry:teraz glowa mnie boli chyba od pogody tyle tylko ze cieplo:-)
atagata hej widze ze z gorzowa jestes ale cos wiecej napiszesz bo sie chyba nam nie przedstawilas?
larvunia bedziesz sie byczyc:-):-):-)

A bo ja tak tylko od czasu do czasu coś dorzucę od siebie:) bardziej to się wczytuję co tam piszecie. Jestem z Gorzowa, rodzę 3 czerwca i lubię krewetki:)
generalnie fajna ze mnie babka tylko czasem nerwowa - ale to chyba choroba dzisiejszych czasów:sorry2:

a powiedz mi kto dzisiaj nie jest nerwowy:-D krewetki hehe tu tez sa wielbicielki owocow morza:-D
to juz za miesiac masz termin to juz na wylocie jestes:-)

Hej atagata :happy2:z jakiej części Gorzowa jesteś?
Ja też jestem bardzo nerwowa, aż czasem sama nie mam do siebie sił..:-(
a owoców morza za żadne skarby bym nie tknęła :-D
larvunia
miłego relaksu
Ciasteczko jakie plany na dziś? Co na obiad macie?

reklama
hejka laski

ja padam nie wiem od czego , uczulenie od słońca nie zeszło, narobiłam się dzisiaj, noga zaczyna boleć, środek robi swoje, a za dwa tygodnie mam następną i pod koniec maja komunia, chyba w spodniach pójdę.

Witajcie One i Atagata. Obydwie w tym samym czasie rodzicie, Atagata ja miałam takie skurcze dość mocne już dwa tygodnie przed porodem na KTG to do 100 dochodziły a nie czułam ich jako ból tylko mocne napięcia, jak cię chwyci to uwierz mi będziesz wiedzieć, że już rodzisz.
ciasteczko- dzisiaj jaki kiedyś ludzie byli i będą nerwowi, teraz to chyba nawet maluchy już są nerwowe.
ja się na opychałam naleśnikami i kwiczę.

Do góry