reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
yolanta widzę ruszyło ciebie :) Gabryś pcha się na świat chyba:-) Jakby co powodzenia!!! Chyba że urodzisz jak mnie nie będzie na necie to pogratuluję ci jako ostatnia. Trzymaj się ciepło!;-)

Dziecioczki śpią a mnie się jajca gotują na kolację, zachciało mi się z majonezem mniam....:-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz mialam nie wchodzic na bb

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa

trzymam mocno kciuki.
a czy to nie ja dzisiaj pisalam, ze szykuj sie, bo nigdy nie wiesz hahah

Gabryś czekamy na Ciebie....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Future ty może masz jakiegoś czuja co do yolanty:-D
spadam bo ledwo na oczy patrzę, młoda dała mi dziś popalić, nie ma ojca w domu to podskakuje...znaczy robi co che!:/
dobranoc

witam

Może Yolanta już ma Gabrysia, jak się jej sączyły to podejrzewam, że akcja zaraz ruszyła, mam nadzieję, że szybko jej poszło.

A u nas burzowow

hello
yolanta to powodzenia:tak:moze twoj jednak mial na urodzinki prezent:-D
wczoraj przyszedl rowerek biegowy dla malego swietna sprawa:tak:mam nadzieje ze na dworze bedzie chetniej jezdzil niz hulajnoga;-)
mnie tez burza zbudzila o 5 i tak drzemalam se:-D
ide robic sniadanko tosty z szynka i serem:-)

hej hej ;)
Yola juz pewnie ma Gabrysia przy sobie :) jak wody to na pewno ;) ehe
My wczoraj poozno wrocilismy z tego ZOO ale bylo super ;)
Lece do kosciola ! wpadne poźniej

reklama
Do góry