Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
wiosna, wiosna i wszyscy jacyś pochorowani, larvunia-zdrówka życzę..
ja jak zwykle z serii pytającej..
dziewczyny jakich używacie/łyście pieluch dla swoich dzieciaczków? wiem, że każdemu pasuje co innego, ale zanim przetestuje to trochę się zejdzie; ceny są przeróżne, jakośc pewnie też.
a poza tym mam nerwa, znalazłam ogłoszenie o łóżeczko używane (chciałam je miec w domu u rodziców), miałam już wszystko umówione, to mi babka napisała, że już sprzedała, bo ja dopiero jutro bym je odbierała;
zdecydowanie żyjemy w średniowieczu, gdzie nie ma telefonów a wiadomości idą tydzień pocztą konną!!! nie można zadzwonic i się upewnic.. ludzie są dziwni!
Marisamm Ja przy pierwszym używałam na początku pampers a później z lidla. w sumie jakie bym Wojtkowi nie ubrała było ok,
przy Jasiu już inaczej powiedziałam sobie że też początki pampers będę używała a później się na jakieś inne przerzucę
ale Moje zamiary szlag trafił bo Jasiek uczulony był na te oryginalne, nie wiedziałam od czego miał tak jajka i wszystko odparzone,
po lekarzach chodziłam maści różnorakie miałam przepisane i nawet miałam robioną i nic a jak odstawiłam pampersy i chusteczki te
z pampers to od razu mu przeszło, i najpierw używałam z rossmana, a teraz z biedronki też kupuję i jestem mega zadowolona,
teraz mam na jakiś czas pampersy ale już teraz nic małemu nie dolega :-)