reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca nie ma to jak w domu:-) o ja u fryzjera wieki nie bylam i chyba w najblizszym czasie nie pojde,
szukaj szukaj moze cos znajdziesz:tak:

reklama
dzieki ciacho, pr - nie dokucza mi narazie alergia jeszcze, ale moze dlatego, ze jeszcze duzo nie pyli, a ja jestem na silnych lekach. boje sie trochę bo jak się cos zacznie, to ja nie mogę w ciazy antyhistaminowych brac. wiec zobaczymy co się bedzie działo. narazie spoko.

cieszę się, bo wieczorem odebraliśmy samochód i dalismy tylko 70zł, bo się okazało, ze przewód od paliwa się przetarł, a bak był caly wiec cieszę się, bo i szybko dostaliśy autko, i mało zapłaciliśmy.

owca - pamiętałam, bo sobie przypomniałam, ze ja mam ten sam problem. jak dopnę się w biuście, to rękawy dwa metry za długie ;)

najlepiej mi cos znalezc w lumpeksie, albo w anglii kupowałam. do dziś kupuję stamtąd bo mam pewnośc, że się dopnę.
wiec wiem, co czujesz ;)

czesc
od wczoraj wieczora okropny bol glowy mnie chwycil, pobolewaly jajniki... a od nocy wymiotuje :-( mam dosc :-( i do tego mnie moniej bola jajniki i to caly czas :-( Gdybym nie wymiotowala to bym do gina juz pedzila a tak nie mam jak :-(
odezwe sie jak bedzie mi lepiej :-(

Wpadam na chwilę zobaczyć co tam u Was i lece dalej brać się za robotę. Wczoraj zrobiliśmy trochę zakupów, jutro reszta. Dziś m na służbie więc sami w domu z dziećmi. Jedno okno w dużym pokoju balkonowe umyte zostały mi jeszcze trzy ale to dziś jeszcze obrobię. Sąsiadka przed chwilą była z dziećmi, jutro idę do niej włosy robić pasemka ona fryzjerka więc mam ją pod ręką drzwi w drzwi:-) Jutro też mam zamiar bigos zrobić, kapustkę kupiłam już...w czwartek jedną sałatkę w piątek drugą i 2 placki. To tyle jeszcze chatkę ogarnąć na cycuś glancuś muszę więc nie zdziwcie się jak mało będę aktywna teraz aż do świąt. Jeszcze mały dochodzi trzeba się nim na okrągło zajmować, dziś szczególnie marudny znów akcja ząbkowanie:dry:
PR- Pawełek 12 kwietnia 7 miesięcy skończy, Zuzia już 4 lata i 5 miesięcy...na suwaczkach mam napisane;-)

wiosna, wiosna i wszyscy jacyś pochorowani, larvunia-zdrówka życzę..

ja jak zwykle z serii pytającej..
dziewczyny jakich używacie/łyście pieluch dla swoich dzieciaczków? wiem, że każdemu pasuje co innego, ale zanim przetestuje to trochę się zejdzie; ceny są przeróżne, jakośc pewnie też.

a poza tym mam nerwa, znalazłam ogłoszenie o łóżeczko używane (chciałam je miec w domu u rodziców), miałam już wszystko umówione, to mi babka napisała, że już sprzedała, bo ja dopiero jutro bym je odbierała; :szok:
zdecydowanie żyjemy w średniowieczu, gdzie nie ma telefonów a wiadomości idą tydzień pocztą konną!!!:wściekła/y: nie można zadzwonic i się upewnic.. ludzie są dziwni!

Hej.

Hello

Wiecie co jest poczatek kwietnia a nam sie na czerwcowkach wlasnie pierwsze dzieciaczki urodzily!Yolanta , Merisamm chyba przegonilysmy Was:/ no i kolejna dziewczyna dzisiaj albo jutro tez cesarke bedzie miec. co to sie dzieje. a ja jeszcze w lesie z zakupami.za torbe do szpitala od tygodnia sie zabieram i sie zabrac nie moge .

Larvunia zebra tez jest swietna, no i ta metka:p:)

Mycha ja mam jakiegos lenia od paru dni ale dzisiaj okna chociaz umylam 2 w domu i jakos sie bardziej "spelniona" czuje:)

Blond spełniona po umyciu okien :-p ? To dużo Ci nie trzeba aby być spełnioną :-p oczywiście taki żarcik.

MAgda- daj cycka troche jak tak marudzisz:p
Blond- o to juz postanowione ze Alan bedzie?
Larvunia- kobieto kiedy ty znajdujesz czas na takie cudenka podziwam Cie ja nawet nie mialam czasu spokojnie w kibelku usiasc jak w domu bylam:p

Yolanta- uwiez ze drapiaca koszula to njamniejszy problem ja tam mialam w d co mam na sobie tylko chcialam zeby maluchy juz ze mnie wylazly;p;p a tak serio po co brudzic swoja bo nie oszukujmy sie brudu troche bedzie;p;p;p

Marzenka jak praca?

Mycha, Megi- jak tam dzieciole ile to juz im stuknelo?:)
A ja dzis w koncu odpoczelam psychicznie w tej pracy nikt mi nie nadawal mama to mama tamto pic siku i łaaaaa i na raczki wiem wiem marudze ale Amelka sie strasznie rozpieszczona i wielki wymuszacz zrobila po tym szpitalu no Jasiek z resztą też i przyzwyczail się ze mama w domu i jak tylko wychodziłam to od razu bek byl... dzis rano na szczescie obylo sie bez placzu u niego
Za to Amelka chwile poplakala ze ona chce isc z mama i nie chce do przedszkola ale pani mowila ze dlugo to nie trwalo ;]
A Jasiek chodzil ponoc ciagle do drzwi i ciagnal za klamke i wołał Amela :)
No to sie rozpisalam;p

Pr Jasiek ma 7 m-cy i 4 dni :tak: leci ten czas jak głupi, jeszcze niedawno z brzucholkiem chodziłam
masakra normalnie ..

czesc laski
w pracy ok....myslalam ze bedzie o wiele gorzej....nikt mnie nie goni tylko robie swoje i tyle....za to jak wrocilam do domu mialam klotnie z moim...ale nie pytajcie bo nawet nie chce mi sie o tym pisac..bo lzy same sie cisna do oczu...dzis ma sluzbe moze to i lepiej przemysli sobie jutro mnie nie bedzie caly dzien..nie odezwe sie do niego dopuki nie przeprosi.....
poczytam co tam u was ale nie bede sie rozpisywac...przepraszam was za to

Marzenka super, że w pracy ok, szkoda tylko że z mężem się pokłóciłaś,
mam nadzieję że się dogadacie i będzie wszystko ok :tak:

U Nas wszystko po staremu, żadnych przygotowań poza sprzątaniem do świąt jeszcze nie mamy,
w niedzielę jedziemy na imprezę wujek urodziny wyprawia więc pierwszy dzień świąt minie błyskawicznie,
a drugi dzień świąt pewnie jakiś spacerek jak pogoda dopisze gdzieś kawka i dzionek też zleci,
w piątek upiekę tylko 2 placki z czego po pół dam rodzicom, jakąś sałatkę itp. ... Nic wielkiego nie szykujemy
tym bardziej, że większość Nas w domu nie będzie ....

A tak poza tym chyba prezent na święta dostaniemy z mężem i dziećmi, jeśli tak to normalnie chyba się napiję :-p

Mycha ano spelniona hihi:D no bo jak leze caly dzien i nic nie zrobie to sie zle z tym czuje a tak to spelnilam obowiazek kury domowej i cos zrobilam :D w tym sensie :D

Marzenka ciesze sie ze w pracy ok:) a faceci tak maja...najpierw cos powiedza/ zrobia a potem pomysla...:/

Ciacho i jak egzamin?
Madziarena smacznego:)
Larvunia zdrowka!
Marisamm no wlasnie kazdej beda inne pasowac pieluchy, a wlasciwie dzieku hihi. u nas ok byly pampersy 1, 2 i 3 rozmiar. 4 byl juz z jakims wkladem pachnacym i mlody od razu byl wysypany wiec nie dalo rady i przeszlismy na Dade biedronkowa i Huggiesy zamiennie:) czasami jakies tescowe tez ok byly, ale glownie Dada i Huggies( to ze wzgledu na to ze do biedronki mamy rzut beretem i wiekszosc zakupow tam robie a tam innych pieluch nie ma w sumie :D nie mowie o tych ceratkach, ale tez zwolennikow maja na pewno bo w koncu je sprzedaja)

reklama
madziarena strasznie byla zestresowana normalnie szok, niepotrzebnie robia im te egzaminy bo gimnazium i tak obowiazkowe wiec po co to komu?
ale przyjemnie zrobilo sie na dworze :-):tak:

Do góry