reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski
w pracy ok....myslalam ze bedzie o wiele gorzej....nikt mnie nie goni tylko robie swoje i tyle....za to jak wrocilam do domu mialam klotnie z moim...ale nie pytajcie bo nawet nie chce mi sie o tym pisac..bo lzy same sie cisna do oczu...dzis ma sluzbe moze to i lepiej przemysli sobie jutro mnie nie bedzie caly dzien..nie odezwe sie do niego dopuki nie przeprosi.....
poczytam co tam u was ale nie bede sie rozpisywac...przepraszam was za to

reklama
hej hej ! Wpadam się przywitać i uciekam - liczę wypłaty buuu ... Wczoraj byłam na areobiku dziś idę na Zumbę i stepy zobaczymy co to bedzie hehe :p miłego dnia !!
Ciacho - trzymam kciuki !!

Hej :-):-)
ja zaraz do fryzjera na 10 lece...
a potem okulista w kostrzynie :tak: i polatam jeszcze tam za sukienka :tak:

Future hehe usmialam sie ze pamietasz o moich cycach :-D

Marzenka mam nadzieje ze dzis twoj m wroci w lepszym humorku i przeprosi :tak: fajnie ze w pracy narazie ok...

Ciacho trzymam kciuki za corcie napewno da rade :tak:

A my jutro jedziemy do mojej babci na 2-3 dni do mcza :tak:i w niedziele do domciu
powiem wam ze juz bym mogla wracac do siebie hehe ;-)

No nic ide sie szykowac pozdrawiam :-)

reklama
Do góry