reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej z wieczora
my wrocilismy po 18 dopiero
wiec u okulisty wizyta zaliczona i hanka bedzie nosila okulary :tak: wada -2 :tak:...jutro szybko do optyka zeby zrobil od reki bo jedziemy do mcza...
nastepne koszta ech..ale pani powiedziala ze dobrze ze przyszlismy bo ma zly wzrok...tv i komp zrobily swoje...

sukienke tez kupilam :-) zostalo tylko jakis zakiet i buciki :-)

mlodej sukienke od krawcowej odebralismy i skasowala 70 zl za przerobki :szok: juz do pralni zaniesiona...

jeszcze tylko m garnitur i wsio jest na komunie :tak:

co do pampersow to ja tez uzywalam orginalne pampersy a pozniej tez dla szymka bella happy :tak::tak:
dada uczulaly moje dzieciaki a huggiesy hanie :tak: wiec byly orginalne :-)

ciacho szkoda stresu dla dzieciakow tymi testami tylko....ale coz nic nie poradzimy

Larvunia zdroweczka ci posylam :-)

Mycha to fajnie ze sprawy maja sie ku lepszemu i prezencik moze sie udac :-)

No to na tyle zaraz tesciowka wraca z roboty
i serialik bedzie...
jutro nie wiem czy wpadne bo z rana jeszcze w miasto a potem jedziemy do mcza to moze wlece wieczorem albo w czwartek :tak:

Pa...............

reklama
A ja tak wieczorem dopiero mam czas dziś, doczytałam Was i co pamiętam to odpiszę :-D
blond - no do naturalnego potrzebne wdzianko, przy cesarce to nawet nie wiem czy asystować może, nie pytałam.
marisamm - też mam dylemat z tymi pampkami... do szpitala chyba wezmę Pampers Newborn, a później ze względów ekonomicznych sprawdzę te Dada, bo wiele osób je poleca. Jak nie będzie problemów z odparzeniami czy uczuleniami to super.

No, a my dziś noc już w naszym pokoju, pomalowany, posprzątany, meble poukładane i jest cacy :-) Jutro jak dobrze pójdzie skończymy drugi pokój i koniec tej remontowej bałągano-bieganiny.

Dobranoc dziewczyny i zdrówka! Trzymajcie się ciepło :-)

Hejo :)
U mnie najlepiej sprawdzaly się DADA :) ale te nowe - bo te stare to nie. Huggisy - tandeta !!! Kiedy bym nie kupiła to zawsze małą odparzyły! Pampersy używałam jak wychodziłam z odparzenia po Huggisach a potem to juz tylka na Dada jechalismy no a teraz to juz baja - bez pampa chodzi, śpi i wogóle :) Dziś o 2 w nocy obudziła nas : mama zesiurałam się hehe musiałam leciec ja przebierac i zmieniac posciel a ona wtuliła się w tatusia i spała dalej :)
Ale sobie wczoraj dałam - po pracy obiad i z małą na dwór - poszłam wykopywać drzewka łopatą :p o 19:00 pojechałam na Zumbę godzinną (wolę mój kochany areobik bo mamy takie same kroki a sie wiecej zmecze) a o 20:00 na godzine stepu - tam to był wycisk hehe tylek do tej pory mnie boli ;)
Pogoda lipna wrrrr a juz mialam nadzieje ze jakos te swieta w tym roku beda ladne :/
Własnie sie dowiedziałam ze laska rocznik 1981 jest znów w ciazy - z 5 dzieckiem !!! Paranoja !!!

dzien dobry
ja uzywalam papersow newborn na poczatek bo tylko te z mlodej nie spadaly, ona byla taka mao i drobna ze reszta pieluch leciala z niej, a jedynek uzylam chyba dopier jak miala chyba 2 miesiace

swieta maja byc chlodne wiec dupiasto sie zapowiada:confused2: madziarena wysiskasz 7 poty widze;-) a jak laska chciala miec tyle dzieciakow to ok, jej sprawa ale jak wyszlo przypadkiem to wspolczuje

Witam w deszczowy poranek
chcialam polatac po miescie za butami a tu pada.......:-(
sniadanko jemy i potem do mcza

ciacho z fryzjera zadowolona jestem fajnie robi wloski ta laska :-)

madziarena u nas w bloku w de tez jest taka laska polka co w ciazy z 5 jest tez masakra...w moim wieku jest :tak:
sypia sie na potege hehe :-D

ciekawe czy na dzis beda okulary czy na jutro :rofl2:

Milego dnia dziewczyny pewnie dzis nie wpadne juz pa :tak:

owca nie ma to jak odswierzona fryzura:-) madziarena z ta waga to roznie bywa, ja mam mniej w pasie widze po spodniach ale waga stoi:eek:

reklama
Do góry