Hej z wieczora
my wrocilismy po 18 dopiero
wiec u okulisty wizyta zaliczona i hanka bedzie nosila okulary wada -2 ...jutro szybko do optyka zeby zrobil od reki bo jedziemy do mcza...
nastepne koszta ech..ale pani powiedziala ze dobrze ze przyszlismy bo ma zly wzrok...tv i komp zrobily swoje...
sukienke tez kupilam :-) zostalo tylko jakis zakiet i buciki :-)
mlodej sukienke od krawcowej odebralismy i skasowala 70 zl za przerobki juz do pralni zaniesiona...
jeszcze tylko m garnitur i wsio jest na komunie
co do pampersow to ja tez uzywalam orginalne pampersy a pozniej tez dla szymka bella happy
dada uczulaly moje dzieciaki a huggiesy hanie wiec byly orginalne :-)
ciacho szkoda stresu dla dzieciakow tymi testami tylko....ale coz nic nie poradzimy
Larvunia zdroweczka ci posylam :-)
Mycha to fajnie ze sprawy maja sie ku lepszemu i prezencik moze sie udac :-)
No to na tyle zaraz tesciowka wraca z roboty
i serialik bedzie...
jutro nie wiem czy wpadne bo z rana jeszcze w miasto a potem jedziemy do mcza to moze wlece wieczorem albo w czwartek
Pa...............
my wrocilismy po 18 dopiero
wiec u okulisty wizyta zaliczona i hanka bedzie nosila okulary wada -2 ...jutro szybko do optyka zeby zrobil od reki bo jedziemy do mcza...
nastepne koszta ech..ale pani powiedziala ze dobrze ze przyszlismy bo ma zly wzrok...tv i komp zrobily swoje...
sukienke tez kupilam :-) zostalo tylko jakis zakiet i buciki :-)
mlodej sukienke od krawcowej odebralismy i skasowala 70 zl za przerobki juz do pralni zaniesiona...
jeszcze tylko m garnitur i wsio jest na komunie
co do pampersow to ja tez uzywalam orginalne pampersy a pozniej tez dla szymka bella happy
dada uczulaly moje dzieciaki a huggiesy hanie wiec byly orginalne :-)
ciacho szkoda stresu dla dzieciakow tymi testami tylko....ale coz nic nie poradzimy
Larvunia zdroweczka ci posylam :-)
Mycha to fajnie ze sprawy maja sie ku lepszemu i prezencik moze sie udac :-)
No to na tyle zaraz tesciowka wraca z roboty
i serialik bedzie...
jutro nie wiem czy wpadne bo z rana jeszcze w miasto a potem jedziemy do mcza to moze wlece wieczorem albo w czwartek
Pa...............