reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca obiad mnia mniam a ja nie wiem co ugotowac:confused2: moze zmieniaki cos do tego
a mi dzisiaj przyszla paczka z bielizna i spodniami, spodnie jak na mnie szyte juz dawno mie mialam takich wygodnych
mycha o kurcze ale ci sie myslenie zmienilo i suuuuuper i tak trzymac wsumie co ma byc to bedize i w wiekszosci nie mamy na to wplywu

reklama
i oto chodzi ja tez wyznaje ta zasade, kiedys przejmowalam sie roznymi rzeczami teraz juz nie
najwazniejsze to zdrowe dzieci, zdrowie dla nas i miec za cos zyc a reszta to reszta...:-D

hejka
U nas zapalenie uszek i antybiotyk .Mala spi wiec ide sie z nia wlnac bo jak zombie chodze.Noc byla ciezka
milego dnia babolki.
Ja nic nie pichce na razie ma to wszystko w d**** nie mam zakupow nie mam jak jechac .ehhh
Milegod nia i sorki ze atmosfere przedswiateczna psuje

befatka ojej zdrowka!
ja tez jeszcze nic na swieta nie zrobilam do jedzenia... tylko ze my moze wybedziemy do jednych i drugich rodzicow... moze... nei wiem jeszcze.

befatka zdrowka dla mlodej, jeszcze chyba tak nie bylo, wszystkie dzieciaki choruja chyba zadnego roku takiej plagi na to nie bylo:-(

a ja sie wkurrrrrrrrrrrr

przyszedl prezent dla jacka siostrzenca, noktowizor z national geographic i nie dziala. baterie swieżo naładowane i nie działa.... fuck! i trzeba bedzie cos jechac i kupic. ale jestem zla. ne macie pojęcia......wrrr

Future tez bym sie wsciekla:/ w tamtym roku mama mi na allegro pod choinke zamowila maszynke do mielenia miesa...zaplacila i wogole nie przyszlo...kupili w tesco jeszcze raz....w**** sie mozna

Befatka zdrowka dla malej!!
SZkoda tych dzieci, wszyscy choruja:( chociaz u mnie w grupie nie ma jakis pustek,
Rafal tez zdrowy od roku nie liczac ospy, ale na forum naszym to masakra jest. o Fruciu nie wspomne:no: bo on to dopiero sie biedny meczy...

reklama
Do góry