reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
BRY :tak:
U Nas też biało za oknem, chociaż w Wigilię mógłby być śnieg, jak zobaczyłam śnieg za oknem to tak jakoś świątecznie Mi się zrobiło ;-)
My wczoraj u lekarza byliśmy, niby im nic nie jest ale syropy, krople do nosa i hasco sept na gardło dostali...
Mnie coś głowa boli, chyba kawę muszę sobie strzelić może przejdzie...
MARZENKA Ciebie jak niema to niema, ale jak wparujesz to tyle nasmarujesz że szok :tak: :-p :-p
LARVUNIA śliczne są te figurki, super :tak: talenty w sobie odkrywasz :tak: co kolejny to lepszy ;-) :-) a no i te buty też Mi się podobają, jak znajdziesz je gdzieś na allegro czy gdzie to daj znać ;-)
MEGI no to Ci Zuzia szybko padła, Mój jakby zasnął po 18 to jeszcze by się obudził i wtedy by rządził do północy... :tak: ;-)
OWCA Ty to faktycznie zalatana ciągle jesteś czy się zbliżają święta czy nie to Ty więcej poza domem niż w domu, no ale jak się ma sprawy do załatwienia to trzeba biegać i załatwiać... Tobie też miłego dnia. ;-):-)
MADZIARENA no oby dzisiaj to był ostatni dzień w pracy, no i jak tam dowiem się w jakiej miejscowości mieszkasz bo miałaś napisać na tajnym?? :eek: :baffled:

Idę kawkę sobie zrobić.

jak ja nie nawidze takie pogody bleee, co z tego ze pada snieg jak to sie topi i robi sie ciapa:confused2: zeby chociaz bylo z -2 dwa i wtedy zaczal padac to ok a tak nie nie nie

ŁEEE Mycha zapomniałam :p zaraz napiszę ... a dziś się okazuje, że pewnie jutro pójdę do pracy i nici z przyszłego tygodnia wolnego :/ ja pierdziuuuu ale mam nerwa dzisiaj :(

Hej..wrocilam do chalupki i jem sniadanko z kawka :tak:a pies mi jesc w spokoju nie daje i mnie obszczekuje zeby mu dac haha:tak:

Bylam w sklepie budowlanym po deski bo polki chce mlodej nad biurkiem zrobic,a potem u mamy odrazu dala mi bigos to bedzie na swieta juz ja nie musze robic :tak:jedno mniej ;-) jutro zrobie sobie kapustke z grochem i grzybami a na piatek zostawie salatke jarzynowa i rybke po grecku i wsio...

u nas sniegu nie ma i narazie nic nie pada :no:
jutro ostatni dzien szkoly i przedsz i wolne szymon az do 9 stycznia zglupieje tyle czasu z nimi w domu :rofl2:

Madziarena o to nie fajnie ze nie masz wolnego....

future udanego spacerowania :-)

Mycha to fajnie ze dzieci oki, a to pewnie tak na wzmocnienie dostali :-) patrze na suwaczek i widze ze to juz zaraz 4 mies stuknie Jaskowi ale zlecialo :tak:

kurcze jeszcze dzis dentysta na 16 nie chce mi sie juz jezdzic co tydzien,no ale jak mus to mus...:tak:
ide polatac po necie ;-)

Ostatnia edycja:
O matko ... właśnie usłyszałam w radiu ... zginęło 5 żołnierzy w Afganistanie :(( ale ludzie mają święta ... niby mojego M juz tam nie ma ale to jakoś mną niesamowicie wstrząsnęło ... <szok> ;(

reklama
Do góry