reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Ja dzisiaj znowu pozno jestem bo bylam na pobraniu krwi. tym razem nie bylo takich tlumow. przed swietami wszyscy zajeci na szczescie.

Dziewczyny milo ze pytacie. prace poprawilami jej odeslalam. nie znalazlam wszystkiego co chciala, nadzwonilam soe po roznych instytutach i doopa. ale wyslalam to co mi sie udalo znalezc. moze da mi juz spokoj...
Marzenka to nie medna. ona jest na zwolnieniu i w sumie moglaby w dupie miec zeby mi to sprawdzac ale ja przed koncem roku musze zlozyc prace w dziekanacie bo inaczej mnie skresla z listy i bede sie musiala przywracac na liste studentow i placic 400 zl za to:/ bo mamy termin do 31 grudnia( a mowili ze do 31 marcai sie nie spieszylam)
Dzidzia zaczyna mocniej "bulgotac" :)ale to nie czesto i mam schizy od czasu do czasu czy wszystko ok bo teraz 2 dni nic nie czulam za bardzo.ale teraz to jest tak delikatne ze moze dlatego. raz chyba na glowie stanela bo na bliznie po cc z jednej strony takakulka mi sie zrobila i uciekla po chwili.

Larvunia jak Fruciu?

Madziarna nie dziwie sie Tobie ze Cie to ruszylo:/jestescie blizej tego niz wiekszosc ludzi.

Witam Ciacho, Future, Mycha, Owca:)

reklama
Witaj BLOND :-)
A no OWCA Jaśkowi strzelą już 4 m-ce masakra a Nam strzelą 3 lata po ślubie, 3 dni przed Jaśka 4 miesiącami haha ale mamy staż nie? :-D Nie to co większość z Was już po 10 lat jak nie więcej... :-p

madziarena niezbyt fajnie ze nie mas zwolnego nieladnie ich strony:-(
blond moze ci przyjmie i nie stresuj sie wszystko ok na pewno
owca a ja wlasnie skonczylam bigos ojeoje:-D:-D
mycha ale dziewczyny nie maja tutaj dlugich stazy malzenskich niektore maja tylko kilka lat
najwiecej mam ja i beti:-) a reszta chyba do 7 lat

A no to pomyliło Mi się bycie ze sobą a bycie po ślubie :-p oj tam każdemu się zdarza... hihi...
Rano miałam doła a teraz śmiać Mi się ze wszystkiego chce... <lol>

Ryz sie gotuje na obiado do tego pulpety w sosie koperkowym wczoraj zrobilam pod wieczor bo sie nudzilam...
spadam ide z pieskiem po mloda do szkoly...:tak:

mycha ja dopiero 4 po slubie a razem 10 :-)

uciekam tymczasem :-D

reklama
Do góry