reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej..ale tu cicho sza :tak: ja wrocilam od dentysty
ale mam dzielnego synka :-) zaczal mu robic zeba leczenie kanalowe :szok:...masakra i to bez znieczulenia mlody ladnie siedzial
nastepna wizyta 10 styczen bedzie dokonczal zeba i jeszcze jeden ma do kanalowego ..biedaczek moj ale dzielny,bo ja bym dawno zwiala dzis :-D

Befatka zdroweczka dla malej, wy sie wybieracie gdzies na wigilie??

Future to pech..nie dziwie sie ze masz nerwa..:angry:

a megi gdzie?? juz wyjechala? :rofl2:

reklama
magda- to takim dzieciakom kanalowe robia brrr ale dzielny Szymek Amelka miala malowane 4 zeby bylismy 3 razy i za 4 miesiace ostani raz mamy isc

no robia ale tu inaczej lecza troche...
ma tego zeba pod ropa i wlasnie on go bolal ostatnio...

mloda sie kapie potem mlody i do wyrka...:tak:

Jasienko zaraz roczek ale zlecial ten czas imprezke robicie?

a no zlecial nawet nie wiem kiedy Ci powiem. Z Amelka jakos sie dluzylo a tu juz rok sama nie wiem kiedy... Jakas tam imprezka musi byc tort ciasto kawa;] ale to po nowym roku;] Najpierw Swieta, potem Sylwek, Potem babci 80, a potem roczek same imprezy.

Amelki na szczescie nie bolal zaden ale jej sie pruchnica zaczela robic tak wiec wolalam interweniowac za wczasu

a no zlecial nawet nie wiem kiedy Ci powiem. Z Amelka jakos sie dluzylo a tu juz rok sama nie wiem kiedy... Jakas tam imprezka musi byc tort ciasto kawa;] ale to po nowym roku;] Najpierw Swieta, potem Sylwek, Potem babci 80, a potem roczek same imprezy.

Amelki na szczescie nie bolal zaden ale jej sie pruchnica zaczela robic tak wiec wolalam interweniowac za wczasu

same imprezki wam sie szykuja :-) a na sylwka jakie plany macie?
tak jak mowisz lepiej za wczasu interweniowac bo ja dalam dupy i teraz musi szymek robic duzo zebow..przez matke ktora mu zaniedbala i slodycze ma duzo dziur niestety...

no hej, oddam to pewnie, ale chodzi o to, ze nie mam prezentu dla niego, a tam takie zwyczaje, ze albo lego albo nic. ja chcialam coś fajnego, innego, ze nie znowu lego, bo mnie nie stac na klocki za 200zł. a takie za 60 to za malo elementów. no szkoda słów. ten maly taki rozpuszczony, ze szok. eh. no a w tesco nie znalazlam nic fajnego, akurat dla niego. wiec nie mam pojęcia co zrobic. ale powiem J zeby cos szukał. ja nie mam już na to głowy.

reklama
Future to chore jakies!!! no wlasnie ile to dziecko ma lat?ja w sumie to jakbym co roku od wsystkich to samo dostawala to chyba by mnie cos trafilo...co to jest wogole za niespodzianka...i wlasnie cieszylabym sie z czegos innego. nie wierze ze dziecko nie ma innych zainteresowan...

Do góry