reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no hej, bylo super.
zostałyśmy zaproszone jako goscie, jako wydarzenie wieczoru haha, i powiem wam, ze wpsomnienia ożyły. Myślę sobie, ze chciałabym założyć sama taki chór...ale to nie jest łatwe, ale mysle. kiedyś myślałam, i teraz tez...
całe studia mi się przypomniały. nowe laski spiewające w Polirytmii to takie gówniary, studentki i wogole, ale my stare i tak rządzimy ;) póżniej był szampan i ciasto na dole, wiec społyśmy się szampanem, pożniej poszłyśmy do naszego baru i siedzielismy do 3. w niedziele dalej picie, ale już w domu. wiec glowa mi pęka.

maż mój bardzo dumny. Pierwszy raz mnie widziął w takiej roli, bo nie znałam go na studiach ;-)

zdjęcia i filmiki później.

reklama
Future to super ze bylo fajnie :-):-)

Ciacho pochwal sie co za prezent zakupilas??...

a ja chyba sie rozmyslilam i raczej nie pojade do mamy mam lenia nie chce mi sie..:no:
deszcz pada,dzieciaki tez zbytnio nie chca to posiedze w chalupce a siostra jak chce to moze do mnie przyjechac i juz ta sama droga :tak:

jestem i ja...
KAtgen mialas sie pochwalic arcydzielem, chyba ze przeoczylam to sorki, nie czytam w stecz, jakos weny brak..
Future super ze sie dobrze bawilas
Owca lenistwo tez jest fajne ;-)

... u nas tfu tfu chyba lepiej. Mlody 1 dzien w przedszkolu byl, szczesliwy wrocil i nawet Ciocie Anie widzial (Future ;-)) Widac ze stesknil sie bo przezywal jak wrocil i mi opowiadal ciagle :tak: Misiula nie jeczy dzis ;-) Tzn jeczy jak zawsze, ale widac ze juz tak normalnie wymusza poprostu a nie jak przy chorobie... uufff bo juz na glowe dostawalam powoli :sorry: Menżu pojechal auto robic, dzis w pracy wolne ma... moze do konca tyg skoncza w koncu... masakra 3 tys juz wsadzilismy, dzis mi moj oznajmil... masakra! No ale w koncu bedzie mam nadzieje ok.
Dosypalam kulki w koncu do SAKO ;-) Ale wór sie zrobil heheheh... Fotki moze jutro porbie jak to wyglada teraz :tak:
Popisze i poczytam w stecz jak misia pojdzie na nocne spanie. Jesli sie wybudzac nie bedzie ;-)

reklama
befatka gdzie ucieklas???...
ciacho a kupowalas na allegro choineczke?..ze przyszla??:sorry:
larvunia hej hej fajnie ze misiula ma sie lepiej,ide kukac foty :-)

Do góry