reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej madziarena jeszcze troche i bedziesz miec po egzaminach, fajnie ze urodziny udane a dzieci jak im sie cos ciagle pokazuje powtarza to chlona wiedze:-)
a co do piernika poszukaj na tym blogu co podalam w przepisach ma tam roznosci kobieta
wlasnie łowiecka jak tam wczoraj?

reklama
Hello
Marzenka zalozylam wyciagniety sweter no bo przeciez sobota i sprzatalam :p:p:p:p i widziala ze brzuch ale ksztaltu juz nie. chociaz zapytala sie dlaczego mam pajacyki na 56 powyciagane na lozku rafala bo ogladalam i nie schowalam :cool:i i nie zajarzyla a chcialabym.najlepsze ze wymyslila ze rafal tym razem na swieta lyzwy dostanie i bede z nim jezdzic na kolejne wspaniale zajecia na ktorych tez bede musiala jezdzic...z brzuchem na lyzwach?!!powiedzialam ze nie bede z nim chodzic bo znowu bedzie to samo tyle ze bede go ganiac na lyzwach a nie w adidasach...
Madziarena zdolna masz corcie:)szkoda ze aparatu nie bylo bo chetnie bym ten tort zobaczyla
Ciacho a czy Ty wiesz z e z mojej perspektywy tecza zaczyna sie u Ciebie ?:)(albo konczy hehe)przyznaj sie jak to zrobilam. dla niewtajemniczonych w gorzowie wlasnie pada deszcz i mamy piekna tecze w polowie grudnia...ale co tam ":D
Larvunia jak noc?

no ja wlasnie patrze co jest grane, niedawno wszystko bylo oszronione a tu takie mokre
ale na tecze to ja sie nie zalapalam zeby zobaczyc:no:
ale cudny widok musialas miec a wiesz ja czarwonica jestem to u mnie sie tecza zaczynala;-):-D:-D
a moze mama sie czegos domysla tylko czeka az jej powiesz...?

czesc
nocka jako tako... od ok 2.00 spala juz ladnie bez goraczki... ale wieczorem goraczke miala...
dzieki....
popisze pozniej wiecej... milego dnia!

Witam !!
wpadma na chwile tylko bo nerwy schodza ze mnie dopiero hehe :-D
napisalam na tajniaku ...

co do kosciola to bylo ok,mloda juz normalnie sie zachowuje,jeszcze mikolaj odwiedzil dzieci w kosciele dostali slodycze fajnie bylo :tak: tylko m mnie wkur...bo po tej akcji powiedzial ze on nie bedzie chodzil juz wcale do kosciola z mloda ech i ma to w tylku...:wściekła/y:musze sama chodzic..to mu powiedzialam a na komunie wogole przyjdziesz??!!

madziarena ladne prezenciki mala dostala,fajnie ze imprezka udana :-)
Blond to ci mama wymyslila hehe lyzwy :tak:..moze sie domysla tylko cicho siedzi :sorry:

narazie tyle bo tak po lebku czytalam
ide bo musze lodowke isc umyc i pranie wstawic :tak:

larvunia to dobrze ze juz lepiej
owca to wsumie dzien mialas udany i nie denerwuj sie wsumie nie ma oco do wiosny daleko przejdzie mu

Lavunia to dobrze ze juz goraczki nie miala. juz z gorki bedzie mam nadzieje:)
Ciacho bo tecza byla w strone petli to moglas nie przez to okno patrzec:)a Ty jestes taka czarownica :pwiedzialam ze to Twoja sprawka:D
Owca to nie bylo tak zle. a co do M do tez mysle ze mu przejdzie. do komunii jeszcze kupa czasu. nie wyobrazam sobie zzeby nie przyszedl- rodzina by go pewnie zjadla za to :)
No lyzwy wg mnie durny pomysl. wogole mi sie wydaje ze na takie dodatkowe zajecia jest za wczesnie, 5 lat ok ale 3???i co by to nie bylo czy pilka nozna, lyzwy to jeszcze gorzej. tylko wyrzucanie pieniedzy w bloto na lyzwy bo za rok beda za male a to tanie nie jest. lepiej pojsc i wypozyczyc i zobacyzc czy mu siepodoba a nie od razu kupowaci mnei zmuszac. tez im k**** wymysle zajecia dodatkowe na ktore chodzic nie chca.no do cholery co to ma byc....
a mama mi sie wydaje czasami ze sie domysla a potem wlasnie gada takie rzeczy jakby wogole jednak nie wiedziala no i nie wiem...moja babcia wie od poczatku moze jej cos powiedziala?moze zauwazyla ze W jest jakis inny, ze kupuje do domu rozne rzeczy i siedzi w domu(bo to wogole nie w jego stylu), i ze z rafalem jest inaczej, ze z nim siedzi, rozmawia, na zebrania chodzi i sie przejmuje i to moze ja zastanawiac czy wszystko jest ok :D

Ostatnia edycja:
cześć
nie mam na nic chęci jakaś rozleniwiona wstałam, jem śniadanko bułeczki i serek grani:-p zaraz trzeba wziąć i posprzatać trochę, wstawiłam tylko pranie i siedzę...miłego dnia wszystkim
madzirena super że Aminia zadowolona z urodzin i widzę dużo już umie jak na 2 latkę:szok::-)

nie no na komunie przyjdzie ale chodzi ze teraz na spotkania powiedzial ze nie bedzie z nia chodzil sie stresowal :sorry:

ciacho tak dzien wczoraj udany mama byla chwile bo mielismy razem jechac na miasto ale sie pochorowala i pojechalismy sami zaraz wrzuce kilka fotek :tak:

reklama
megi nie tylko ty masz taki dzien ogolnie szaro i buro normalnie w kuchni mam ciemnice przez ta pogode:confused2:
nic sie nie chce ale zaraz polatam na miotle hehe blond moze gdzies mie zobaczysz na niebosklonie:-D:-D
owca to niech nie chodzi ja tez chodzilam ze starsza

Do góry