reklama
C
ciasteczko
Gość
katgen bedzie dobrze, moje dziewczyny w zyciu jeszcze pociagiem nie jechaly nie mialam takiej potrzeby chociaz ja w swoim sie juz najezdzilam duzo
ucieklam musz troche posprzatac milego zycze
ucieklam musz troche posprzatac milego zycze
Oj ja też się pociągami najeździłam, ale lubiłam zawsze pociągiem jeździć
A tu najgorsze, że ostatnia podróż pozostawiła ślad w pamięci z powodu wymiotów Izki, i jakoś tak jestem już zestresowana na samą myśl. gggrr
Dobra idę zmywać i pranie wstawić.
A tu najgorsze, że ostatnia podróż pozostawiła ślad w pamięci z powodu wymiotów Izki, i jakoś tak jestem już zestresowana na samą myśl. gggrr
Dobra idę zmywać i pranie wstawić.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Jestem i Ja
Weekend jakoś przeleciał, byliśmy u teściów mąż coś tam przy aucie robił, jako tako ten weekend zleciał wczoraj prawie z siostrą się pokłóciłam ten co czytał kilka dni temu na tajnym Moje żale to wie o o chodzi....
Tak więc w sumie weekend do najlepszych nie należał... :-(
Witaj Agnieszka, faktycznie ciężki login masz ;-)
Moje starsze dziecko wstało dopiero przed 10 masakra normalnie a teraz jeszcze u Nas leży i ogląda bajki... młodszy synek drzemie pewnie zaraz się obudzi i zadyma będzie bo głodny...
Larvunia współczuję i życzę naprawdę szybkiego powrotu do zdrowia
Pozostałym życzę miłego dnia. Coś weny od rana brak...
Weekend jakoś przeleciał, byliśmy u teściów mąż coś tam przy aucie robił, jako tako ten weekend zleciał wczoraj prawie z siostrą się pokłóciłam ten co czytał kilka dni temu na tajnym Moje żale to wie o o chodzi....
Tak więc w sumie weekend do najlepszych nie należał... :-(
Witam :-)
Witaj Agnieszka, faktycznie ciężki login masz ;-)
Moje starsze dziecko wstało dopiero przed 10 masakra normalnie a teraz jeszcze u Nas leży i ogląda bajki... młodszy synek drzemie pewnie zaraz się obudzi i zadyma będzie bo głodny...
Larvunia współczuję i życzę naprawdę szybkiego powrotu do zdrowia
Pozostałym życzę miłego dnia. Coś weny od rana brak...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
opiszę pozniej, musze się wyspac. i wyzbyć bąbelków, bo jeszcze mam kaca
Future to chyba bylo super !! :-) czekam na relacje i fotki
a u mnie pada....
bylam w sklepie zrobilam pierwszy raz szpinak normalnie pychota :-) a zawsze mowilam ze to jest bee...
do tego bedzie jajeczko sadzone i wsio
pozniej moze pojedziemy do mamy bo siostra moja z synem przyjedzie na 2 dni to moze podjade to dzieciaki sie pobawia :-) i tak pada wiec nuudy...
a u mnie pada....
bylam w sklepie zrobilam pierwszy raz szpinak normalnie pychota :-) a zawsze mowilam ze to jest bee...
do tego bedzie jajeczko sadzone i wsio
pozniej moze pojedziemy do mamy bo siostra moja z synem przyjedzie na 2 dni to moze podjade to dzieciaki sie pobawia :-) i tak pada wiec nuudy...
gdzie Wy wszystkie? Ja tu odświeżam i odświeżam a tu nic
no pusto dzis...
ja jajca smazylam,ziemniole sie gotuja
mloda wrocila i za 30 min po mlodego i tak w kolko latam
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
ja tez tak przelotem jestem w wolnej chwili zaglądam ale nie ma o czym pisać, dzieciaki grzeczne mały bawi się pieluszką a Zuzia wcina rosołek i ogląda Shreka3...ja zrobiłam sobie kawusie:-)
Podziel się: