reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka wrzuciłam do przepisów ten przepis na pierniki. Są smaczne a przepis prosty;)

Ja napisałam na tajnym co i jak u nas.
teraz szukam pociągu jakiegoś.... ehh juz mam stresa. Sama z dzieckiem i jedna przesiadka.

reklama
katgen bedzie dobrze, moje dziewczyny w zyciu jeszcze pociagiem nie jechaly:sorry: nie mialam takiej potrzeby chociaz ja w swoim sie juz najezdzilam duzo
ucieklam musz troche posprzatac:-D milego zycze

Oj ja też się pociągami najeździłam, ale lubiłam zawsze pociągiem jeździć;)

A tu najgorsze, że ostatnia podróż pozostawiła ślad w pamięci z powodu wymiotów Izki, i jakoś tak jestem już zestresowana na samą myśl. gggrr

Dobra idę zmywać i pranie wstawić.

Jestem i Ja :tak:

Weekend jakoś przeleciał, byliśmy u teściów mąż coś tam przy aucie robił, jako tako ten weekend zleciał wczoraj prawie z siostrą się pokłóciłam ten co czytał kilka dni temu na tajnym Moje żale to wie o o chodzi....

Tak więc w sumie weekend do najlepszych nie należał... :no::-(

Witaj Agnieszka, faktycznie ciężki login masz :-p ;-)

Moje starsze dziecko wstało dopiero przed 10 masakra normalnie a teraz jeszcze u Nas leży i ogląda bajki... :tak: młodszy synek drzemie pewnie zaraz się obudzi i zadyma będzie bo głodny...

Larvunia współczuję i życzę naprawdę szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Pozostałym życzę miłego dnia. Coś weny od rana brak...

Future to chyba bylo super !! :-) czekam na relacje i fotki :tak:

a u mnie pada....
bylam w sklepie zrobilam pierwszy raz szpinak normalnie pychota :-) a zawsze mowilam ze to jest bee...
do tego bedzie jajeczko sadzone i wsio :tak:

pozniej moze pojedziemy do mamy bo siostra moja z synem przyjedzie na 2 dni to moze podjade to dzieciaki sie pobawia :-) i tak pada wiec nuudy...:tak:

reklama
ja tez tak przelotem jestem w wolnej chwili zaglądam ale nie ma o czym pisać, dzieciaki grzeczne mały bawi się pieluszką a Zuzia wcina rosołek i ogląda Shreka3...ja zrobiłam sobie kawusie:-)

Do góry