reklama
C
ciasteczko
Gość
witam
budzika nie nastwialam dobrze ze juz nie spalam
asienka witaj, pisz czasem
larvunia, marzenka halo
budzika nie nastwialam dobrze ze juz nie spalam
asienka witaj, pisz czasem
larvunia, marzenka halo
blond_20
Czarownica
hello
Marzenka pranie o 6 rano? hehehehe dobra jestes
Witaj AsienkaGdzie sie podziewalas?co slychac?
a Jezyk sie pokazuje czasami czy zniknela na amen?
KAsia mojemu sie ostatnio cos wkrecilo zeby go na rekach nosic jak wracamy z przedszkola i mowi ze go nozki bola...pewnie zobaczyl jakies dziecko i teraz chce...no ale niestety.jedyne co to go czasem na barana w domu wezme jak sie nie chce isc kapac to na barana zawsze pojdzie
Larvunia kolejny talent?pomaluj je ladnie. ale fajnie Wam to wychodzi. zaraz sama zaczne sie bawic hehehe
Ciacho a co Ty teraz robisz?na kawe jakas bys wreszcie wpadla....
Marzenka pranie o 6 rano? hehehehe dobra jestes
Witaj AsienkaGdzie sie podziewalas?co slychac?
a Jezyk sie pokazuje czasami czy zniknela na amen?
KAsia mojemu sie ostatnio cos wkrecilo zeby go na rekach nosic jak wracamy z przedszkola i mowi ze go nozki bola...pewnie zobaczyl jakies dziecko i teraz chce...no ale niestety.jedyne co to go czasem na barana w domu wezme jak sie nie chce isc kapac to na barana zawsze pojdzie
Larvunia kolejny talent?pomaluj je ladnie. ale fajnie Wam to wychodzi. zaraz sama zaczne sie bawic hehehe
Ciacho a co Ty teraz robisz?na kawe jakas bys wreszcie wpadla....
Witam,ale u nas pizdziawa hehe,i deszcz
mlody dzis mi cyrki odstawial ze nie chce do przedsz darl sie od rana
dzis jeszcze dentysta po poludniu z dwojka
a zaraz chyba wyrusze do miasta
Asienka pamietamy,pisz co u was
Larvunia ale fajowe
blond jezyk jakis czas temu wpadl do nas ale teraz znowu sluch o niej zaginal haha
To tyle uciekam milego dzionka
mlody dzis mi cyrki odstawial ze nie chce do przedsz darl sie od rana
dzis jeszcze dentysta po poludniu z dwojka
a zaraz chyba wyrusze do miasta
Asienka pamietamy,pisz co u was
Larvunia ale fajowe
blond jezyk jakis czas temu wpadl do nas ale teraz znowu sluch o niej zaginal haha
To tyle uciekam milego dzionka
C
ciasteczko
Gość
blond mloda jeszcze w domu, dopiero ma 12 ma a pozniej sama nie wiem co bede robic
ale zawsze jest cos do robienia
larvunia aniol jest super, zreszta lubie wszystko co aniolkowe
ostatnio kupilam sobie kominek w formie aniolka z wielkimi skrzydlami
ale zawsze jest cos do robienia
larvunia aniol jest super, zreszta lubie wszystko co aniolkowe
ostatnio kupilam sobie kominek w formie aniolka z wielkimi skrzydlami
Dzieki dziewczyny, dzis jak mloda zasnie bede robic kolejne :-) wzielo mnie i wszystko przez Katgen
...no a u mnie kuźwa woda letnia leci z kranu juz od rana i weź tu sie wykap w takiej no powariowali, zaczyna sie to co w tamtym roku widze no masakra... 21 wiek a ja musze czekac az wode nagrzeja... dobrze ze wieczorem chociaz jest ciepla bo w tamtym roku nie zawsze byla
Jejku mloda zajeła sie soba huuuurrreeeej hhuuuurrreeejjjjjj Mogłam sniadanko zrobi a nawet je zjesc w spokoju
...no a u mnie kuźwa woda letnia leci z kranu juz od rana i weź tu sie wykap w takiej no powariowali, zaczyna sie to co w tamtym roku widze no masakra... 21 wiek a ja musze czekac az wode nagrzeja... dobrze ze wieczorem chociaz jest ciepla bo w tamtym roku nie zawsze byla
Jejku mloda zajeła sie soba huuuurrreeeej hhuuuurrreeejjjjjj Mogłam sniadanko zrobi a nawet je zjesc w spokoju
marzenka21
Fanka BB :)
blond bo ja ranny ptaszek jestem z natury
blond_20
Czarownica
Ciacho to w razie czego jakbys zabladzila w moje okolice to zapraszam
Owca moj tez nie chcial dzisiaj isc. wogole ostatnio nie chce chodzic bo spac chce
Marzenka o 6 to nawet jakbym wstala to nikt mnie nie zmusi zeby juz pranie wlazac czasami mi sie o 8 zdarzy
LArvunia corcia Ci sie naprawila hahahaha
Owca moj tez nie chcial dzisiaj isc. wogole ostatnio nie chce chodzic bo spac chce
Marzenka o 6 to nawet jakbym wstala to nikt mnie nie zmusi zeby juz pranie wlazac czasami mi sie o 8 zdarzy
LArvunia corcia Ci sie naprawila hahahaha
C
ciasteczko
Gość
blond jakbym zbladzila to kto wie:-)
larvunia ja kiedys robilam z masy solnej, ale niestety trzeba suszyc w piekarniku :-(
marzenka no 6 rano to wczesnie na pranie ale kiedys wstawilam o 23 jak dzieciaki zwymiotowaly na posciel
larvunia ja kiedys robilam z masy solnej, ale niestety trzeba suszyc w piekarniku :-(
marzenka no 6 rano to wczesnie na pranie ale kiedys wstawilam o 23 jak dzieciaki zwymiotowaly na posciel
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hehhe blond no ja juz taki typ
patrzalam na te aniolki z masy solnej nawet mi przez mysl przeszlo zeby je zrobic ale ja nie mam takiej cierpliwosci.......
moj tez nie lubi zdomu wychodzic tak wczesnie..szumu zawsze narobi przed wyjsciem..
annes tez byla jakis czas a teraz cicho
patrzalam na te aniolki z masy solnej nawet mi przez mysl przeszlo zeby je zrobic ale ja nie mam takiej cierpliwosci.......
moj tez nie lubi zdomu wychodzic tak wczesnie..szumu zawsze narobi przed wyjsciem..
annes tez byla jakis czas a teraz cicho
Podziel się: