reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
Marzenka pranie o 6 rano?:D hehehehe dobra jestes :)
Witaj Asienka:)Gdzie sie podziewalas?co slychac?
a Jezyk sie pokazuje czasami czy zniknela na amen?
KAsia mojemu sie ostatnio cos wkrecilo zeby go na rekach nosic jak wracamy z przedszkola i mowi ze go nozki bola...pewnie zobaczyl jakies dziecko i teraz chce...no ale niestety.jedyne co to go czasem na barana w domu wezme jak sie nie chce isc kapac to na barana zawsze pojdzie:p
Larvunia kolejny talent?:)pomaluj je ladnie. ale fajnie Wam to wychodzi. zaraz sama zaczne sie bawic hehehe:)
Ciacho a co Ty teraz robisz?na kawe jakas bys wreszcie wpadla....:-p

Witam,ale u nas pizdziawa hehe,i deszcz
mlody dzis mi cyrki odstawial ze nie chce do przedsz darl sie od rana :wściekła/y:
dzis jeszcze dentysta po poludniu z dwojka:tak:
a zaraz chyba wyrusze do miasta :tak:

Asienka pamietamy,pisz co u was:baffled:

Larvunia ale fajowe :happy:

blond jezyk jakis czas temu wpadl do nas ale teraz znowu sluch o niej zaginal haha :rofl2:

To tyle uciekam milego dzionka :happy2:

blond mloda jeszcze w domu, dopiero ma 12 ma a pozniej sama nie wiem co bede robic
ale zawsze jest cos do robienia
larvunia aniol jest super, zreszta lubie wszystko co aniolkowe
ostatnio kupilam sobie kominek w formie aniolka z wielkimi skrzydlami

Dzieki dziewczyny, dzis jak mloda zasnie bede robic kolejne :-) wzielo mnie :-D i wszystko przez Katgen :-D

...no a u mnie kuźwa woda letnia leci z kranu juz od rana i weź tu sie wykap w takiej no powariowali, zaczyna sie to co w tamtym roku widze no masakra... 21 wiek a ja musze czekac az wode nagrzeja... dobrze ze wieczorem chociaz jest ciepla bo w tamtym roku nie zawsze byla :baffled:
Jejku mloda zajeła sie soba huuuurrreeeej hhuuuurrreeejjjjjj :-D Mogłam sniadanko zrobi a nawet je zjesc w spokoju :-D

Ciacho to w razie czego jakbys zabladzila w moje okolice to zapraszam:)
Owca moj tez nie chcial dzisiaj isc. wogole ostatnio nie chce chodzic bo spac chce:)
Marzenka o 6 to nawet jakbym wstala to nikt mnie nie zmusi zeby juz pranie wlazac :Dczasami mi sie o 8 zdarzy
LArvunia corcia Ci sie naprawila hahahaha:)

blond jakbym zbladzila to kto wie:-)
larvunia ja kiedys robilam z masy solnej, ale niestety trzeba suszyc w piekarniku :-(
marzenka no 6 rano to wczesnie na pranie ale kiedys wstawilam o 23 jak dzieciaki zwymiotowaly na posciel

reklama
hehhe blond no ja juz taki typ:-D
patrzalam na te aniolki z masy solnej nawet mi przez mysl przeszlo zeby je zrobic ale ja nie mam takiej cierpliwosci.......
moj tez nie lubi zdomu wychodzic tak wczesnie..szumu zawsze narobi przed wyjsciem..
annes tez byla jakis czas a teraz cicho:baffled:

Do góry