reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia on mnie nie widziął, tylko tańczył ze mną i śpiewał. nawet opiernicz dostał hahah. bo sie ganiał z chłopakami zamiast tańczyć. ale widzę, ze coraz więcej dzieci do przedszkola przychodzi. i mają niespożytą energię cholera. szkoda tylko, że rodzice tacy durni. eh. długo by opowiadać.
moja gwiazda dziś grzeczniutka, bawi się sama ładnie. ciekawe czy ładnie zaśnie haha

no to moja juz spi od ok 30 min...
az dziwnie tak cicho ;)
Fruciu kolacje zajada.. tez zaraz pewnie padnie bo zmeczony widze....
Future kochana a gdzie ten filmik obiecany co... no ja ciekawa jestem jak nie wiem... nie trzymaj nas tu tak ;-)
a co do rodzicow nie odpowiedzialnych to ja wiem... a powiem Ci ze Mikolaj tej mojej kolezanki angine juz ma... dostal ospe dwa dni wczesniej niz moj a ta juz d o przedszkola po tygodniu go puscila... to ma... wczoraj po IBUM dzwonila bym pozyczyla... w szpitalu byli i okazalo sie ze angina.

Pameitamy ,pamietamy co tam u was Asienka?
Madzia zagladam ale musialam oboado-kolacje zrobic i pieknego mojego do pracy wykopac.Teraz z mloda sie obijamy

dzien dobry:-)
moj maly juz wstal:szok:ciekawe czy pojdzie spac w dzien;-)
future i jak tam bylo?nic nie piszesz
kasia maly ci pozno chodzi spac?spi ci w dzien?u mnie nawet jak spi w dzien to i tak idzie spac maks po 20...
larvunia jak tam nocka minela?
ciasteczko a ta stronka to twoje wypieki?
madziarena jak tam urodzinka amelki ?
ja dzis mam troche biegania takze dzien szybko zleci:-D
owca gdzie sie podziewasz?
katgen co tam u beti?wogule sie nie odzywa tu do nas:wściekła/y:pinda no:-D
blond no dziwne ze mama jeszcze nie zauwazyla bo przeciez widac ze w srodku dzidzia jest a nie tluszczyk:-Dalbo ty sie tak ubierasz ze nie widzi:eek::-D
milego dnia

MARZENKA mi młody nie śpi w dzień, chyba że nie jest w przedszkolu, a ja mam dzień pracujący to M go kładzie, żeby sie skimnąc po nocce... Czasem pośpią nawet 3-4godzinki... W przedszkolu jako jeden na 3 dzieci nie śpi w dzień, raz tylko spał... No i jak pośpi z M to potrafi pobuszowac do 24

WItajcie dziewczynki.
Wpadam na chwilę po ciężkim weekendzie ... jeszcze jeden przede mną :((

Agniesia - pod koniec się już mniej czuje ruchy, ale jeśli masz watpliwości to leć do lekarza - od tego oni są :)
Larvunia - jak tam malutka ?? Juz lepiej ??
Kasia moja chodzi spać o 21 jeśli nie śpi w dzień a jak śpi w dzień to masakra do 24 nawet nieraz lata małpa mała. Fajnie, że mały ci tak szybko zasypia - i spi już później do rana |??
Ciasteczko wypieki przepyszne, musze się wziąć za pierniki -poszukuję szybkiego i prostego przepisu na pierniki bo ja to mam dwie lewe ręcę do pieczenia
Blond to mały Ci super przeszeł ospę.
Owca - jak tam w kościele ? Młoda grzeczna ?
Ja mam dość ... wysiadam ... wcale się nie wyspiam chodzę już jak Zorro ... masakra ... trzy weekendy pod rząd szkoła - pobudka wcześnie rano i tak całe tygodnie ... teraz znowu szkoła a kiedy zakupy ? kiedy posprzatać na święta ? Ta dyrekacja jest porąbana ... Tymbardziej, że wpierdzielili mi teraz 3 egzaminy :/ wrrrr niech te 1,5 roku szybko zleci.
Marzena - to i tak Dawidek długo pospał (jak na niego). CO do urodzinek - udane :) Mała najbardziej zadowolona z torta - z TELETUBISIAMI hahah mama upiekła. Zła jestem bo nikt zdjęć nie robił a my mamy popsuty aparat :/ ehs najważniejsze, że Amelka była zachwycona - jak się ją pytamy co jej się podobało to mówi : URODZINKI :)) hehe musze się pochwalić, że Aminia rozpoznaje literki alfabetu już do J ;) - dziadek ją nauczył hehe no i bez problemu wskazuje figury (trójkąt, koło, kwadrat, serce, gwiazda) potrafi też już odróżnić kolory: czerwony, niebieski, zielony ... no i dalej ćwiczy :))
wciąż myślę co jej kupić na gwiazdkę i pomysłu nie mam ...
Spadam popracować ! Miłego dnia !

MADZIARENA on tak zasypia tylko jak do przedszkola chodzi, no i wczoraj, bo szybko wstał, i miał dośc intensywny dzień... Czasem budzi się w nocy na piciu, siusiu albo się przytulic, czasem ma tak że obudzi się ok21 i leży z 2godziny cichutko, pilnuje tylko żebym blisko była. A Twoja to dużo umie jak na 2 latka, mój dopiero niedawno nauczył się 8literek, teraz doszły jeszcze 2... Mądra dzieczynka z niej

FUTURE fajnie że weekend udany :-)

LARVUNIU dobrze że mała już lepiej. Jeszcze raz zdrówka dla niej

FUTURE, LARVUNIU to fakt, ja widze jak moja szwagierka potrafi... Ona chciała ostatnio hartowac Kacpra i swojego synka jak byli chorzy... Masakra... Fakt mój mały kaszla, ale tylko przy zmianach temperatury, jak na dwór wyjdziemy i potem do pomieszczenia wchodzimy, ale ja mam to samo, przecież nie będe go kisic bo kaszle 5razy dziennie... Może się myle nie wiem... Ale wiem że przychodzą dzieci osmarkane do pasa i wogóle, to dla mnie to już jest troche za mocno

OWCA dobrze że młoda była grzeczna, a twojemu w końcu przejdzie... honorowy jest bardzo widac... Co do siostry to też mam takie zdanie, ta sama droga:tak::-).

BLOND też myśle że twoja mama się domyśla, ale że czeka że chce to usłyszec od ciebie... Lepiej jej powiedz o dzidzi, tym bardziej że wymyśliła te łyżwy

CIACHO a to jakie czary mary potrafisz prócz latania na miotle?

KATGEN jednak wyruszasz.. podziwiam cie... Ja panikowałam jak się wybierałam z młodym w 40min podróż autobusem, bo on taki narwany, co jak sik zawoła, ale był ochany, oparł się o mnie, nózki na fotel i droge obserwował, nawet się nie odezwał... Ale jak ty tyle km... Trzymam kciuki

Ja po pracy, podczytałam sobie was troche, młody śpi, M też, cisza w domu... Masakra jak o 8 dzisiaj ślisko było jak do przedszkola szliśmy, Kacper z 4 razy wywaliłby mi się, a ja mądra wzięłam go jeszcze na ręce i też bym poleciała..., ale złapałam równowage na szczęście... I dalej szedł na nogach, oj bunt miał straszny...
Teraz przedemną 3 dni wolnego, gołąbki musze zrobic, ale w zamrażarce już miejsca nie mam... Muszę się chyba do teściowej uśmiechnąc...
Oki lece poczytac co tam na zamkniętym naskrobałyście

reklama
dzien dobry
ja jakos bez weny:-(
asienka gdzies ty byla jak cie bie bylo?co tam u was slychac?
future gdzie ten filmik?bo nic nie widze na tajnym
Katgen kochana jestes wiesz.....ze tak jestes za mama tyle km musisz jechac z dzieckiem zeby jej pomoc dobra z ciebie dziewucha:tak:
ja juz pranko wstawilam...kawke pije pol nocy nie moglam spac :-(

Do góry