C
ciasteczko
Gość
owca standard ze z allegro jak zobaczylam w sklepie jakie ceny i jakie przetrzewione to
kupilam przez neta
kupilam przez neta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien dobry:-)
moj maly juz wstalciekawe czy pojdzie spac w dzien;-)
future i jak tam bylo?nic nie piszesz
kasia maly ci pozno chodzi spac?spi ci w dzien?u mnie nawet jak spi w dzien to i tak idzie spac maks po 20...
larvunia jak tam nocka minela?
ciasteczko a ta stronka to twoje wypieki?
madziarena jak tam urodzinka amelki ?
ja dzis mam troche biegania takze dzien szybko zleci
owca gdzie sie podziewasz?
katgen co tam u beti?wogule sie nie odzywa tu do naspinda no
blond no dziwne ze mama jeszcze nie zauwazyla bo przeciez widac ze w srodku dzidzia jest a nie tluszczykalbo ty sie tak ubierasz ze nie widzi
milego dnia
WItajcie dziewczynki.
Wpadam na chwilę po ciężkim weekendzie ... jeszcze jeden przede mną (
Agniesia - pod koniec się już mniej czuje ruchy, ale jeśli masz watpliwości to leć do lekarza - od tego oni są
Larvunia - jak tam malutka ?? Juz lepiej ??
Kasia moja chodzi spać o 21 jeśli nie śpi w dzień a jak śpi w dzień to masakra do 24 nawet nieraz lata małpa mała. Fajnie, że mały ci tak szybko zasypia - i spi już później do rana |??
Ciasteczko wypieki przepyszne, musze się wziąć za pierniki -poszukuję szybkiego i prostego przepisu na pierniki bo ja to mam dwie lewe ręcę do pieczenia
Blond to mały Ci super przeszeł ospę.
Owca - jak tam w kościele ? Młoda grzeczna ?
Ja mam dość ... wysiadam ... wcale się nie wyspiam chodzę już jak Zorro ... masakra ... trzy weekendy pod rząd szkoła - pobudka wcześnie rano i tak całe tygodnie ... teraz znowu szkoła a kiedy zakupy ? kiedy posprzatać na święta ? Ta dyrekacja jest porąbana ... Tymbardziej, że wpierdzielili mi teraz 3 egzaminy :/ wrrrr niech te 1,5 roku szybko zleci.
Marzena - to i tak Dawidek długo pospał (jak na niego). CO do urodzinek - udane Mała najbardziej zadowolona z torta - z TELETUBISIAMI hahah mama upiekła. Zła jestem bo nikt zdjęć nie robił a my mamy popsuty aparat :/ ehs najważniejsze, że Amelka była zachwycona - jak się ją pytamy co jej się podobało to mówi : URODZINKI ) hehe musze się pochwalić, że Aminia rozpoznaje literki alfabetu już do J - dziadek ją nauczył hehe no i bez problemu wskazuje figury (trójkąt, koło, kwadrat, serce, gwiazda) potrafi też już odróżnić kolory: czerwony, niebieski, zielony ... no i dalej ćwiczy )
wciąż myślę co jej kupić na gwiazdkę i pomysłu nie mam ...
Spadam popracować ! Miłego dnia !