madziarena
Mamusia Amelki
Hejo kobitki U mnie w pracy też już świątecznie - właśnie skończylam wieszać lampki i bombki a dziś mikołaj już zawitał do mojej córci - jak co roku na mikołaja dzieciaki dostaja słodycze - Amisia ma dodatkowo 8-go urodzinki więc małpa mała dostanie w grudniu mase prezentów na Gwaizdkę nie mam pojęcia co jej kupić będe musiała się z Marcinem wybrać na zakupy jakieś ...
Marzenko u Was przynajmniej cały coś się dzieje a ja ? skończyłam pokój posprzatałam domek to futryny zaczal wymieniac ... jak juz powymienial i posprzatalam to dzis mi kuchni rozgrzebał ... ehs mam nadzieje, ze do soboty sie wyrobimy z kuchnia bo malej dwa latka wyprawiam.
Kroma - ja tez kocham Georga moja Aminia nawet pampki z Dady zakłada tylko z małpką <czyt. George>
No nic smigam robic przelewy co by ludziska dzis jeszcze kase dostali.
Marzenko u Was przynajmniej cały coś się dzieje a ja ? skończyłam pokój posprzatałam domek to futryny zaczal wymieniac ... jak juz powymienial i posprzatalam to dzis mi kuchni rozgrzebał ... ehs mam nadzieje, ze do soboty sie wyrobimy z kuchnia bo malej dwa latka wyprawiam.
Kroma - ja tez kocham Georga moja Aminia nawet pampki z Dady zakłada tylko z małpką <czyt. George>
No nic smigam robic przelewy co by ludziska dzis jeszcze kase dostali.