reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future nie masz litosci zeby tak po oczach dawac tymi piernikami;-):-D
pytanie czy te amerykani sa az takie szczesliwe:-D
befatka to jeszcze nie taka chopczyca skoro lubi kosmetyki

reklama
Ja na MIkolaja tez nie kupuje nie wiadomo jakich rzeczy, dostanie ksiazke i slodycze. Pod choinke nie mam pomyslu co by jej kupic. Chrzesniaczka mojego M dostanie zestaw pieknosci ze szminkami cieniami itp. ale dla mojej nie wiem :no: ona lubi puzzle ukladac, lalkami sie bawic albo gotowac. Ale tak kuchnie taka duza ma, lalki tez wozek tez ma. Myslalam o takim czyms SMOBY Walizka opiekunki Baby Nurse +prezent (1973878608) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie o tym?? Wogole z niej to taka mala zgapiaczka, chce robic to co ja, jak sie maluje to podkradnie mi tusz i sie wymaluje na czarno... nie wiem tez co dostanie od chrzestnych bo nie chce tez zeby sie powtorzyly prezenty....

Ja jutro do pracy na 12 i do 19... cale szczescie ze na Baczyne jedziemy a tam jest na NFZ wiec roboty duzo nie ma, ale jednak o wiele wiecej ludzi tam przychodzi wiec praktycznie na to samo wychodzi. W srode mam wolne wiec musze jechac na kontrol z Marta bo chora, i jeszcze wyniki krwi robilismy bo nic nie chce jesc, jedynie co albo platki albo zupa pomidorowa. jest jeszcze gorzej niz bylo :-( i nie wiem co sie dzieje, bo zabki zabkami ale tak nie moze byc ze ona zje rano a pozniej nic nie chce ( nawet slodyczy) i ewentualnie cos na kolacje, za to pije dosyc sporo....

Larvunia fajne te twoje szyciaki, ogladalam Twojego bloga i jestem pod wrazeniem :tak: fajnie ze masz zamowienia, zawsze to jakas kasa wpadnie.

Katgen moze jakies stroiki swiateczne ze swierku plus bombki jakies kawalki lancucha itp?? lbo zrobic wlasnorecznie szablon kupic sztuczny snieg i na szybach zrobic wzory, nic wiecej do glowy narazie mi nie przychodzi...

dzien dobry
widze ze tu swiatecznie juz:-)
u mnie tez nie ma rozpedu co do prezentow...slodycze na codzien ma ale chyba pojde i kupimy razem ksiazke stacyjkowo ostatnio bylam w rosmanie i chcial ale mu nie kupilam bo byl niegrzeczny ale dzis mikolajki wiec dostanie..
pod choinke tez mysle zeby mu kupic jakas fajna ksiazke bo lubi..nie bede inwestowac w autka czy jakies duperelki bo ma aha i mysle tez nad puzlami w kostke z drewna....zeby nabrac wprawe do ukladania bo jeszcze nie wie o co koman
hihi moj tez lubi ta malpke czasem chodzi po domu i robi za malpke:baffled:chochliki tez lubi i powtarza:-Dostatnio wchodze do mamy po schodach iprzewaznie liczymy:-D schody i az w szoku bylam bo policzyl od 2 do 6:szok:sam:szok:
future ja tez z checia poslucham jak spiewasz wiec niech twoj mezulek nagrywa:-D
niuska fajnie ze masz prace pewnie odzylas troszke cio:-)a z marta mam nadzieje ze to przejsciowe:baffled:ja to mam problem z obiadami niechce mi jesc nie wspomne o zupach:baffled::baffled:teraz to tylko by jadl chabowego rybke z obiadu a na kolacje czy snaidanie drozdzowka kabanosy:baffled: platki z mlekiem:baffled::baffled:no ale ile mozna jesc to samo....:baffled:
moj maly ma pogrubiony glos nic innego sie nie dzieje nie ma goraczki ani nic tylko ten glos jakby chrypka :baffled:jest cos na to?
oj dziewczyny myslalam ze najgorsze juz za mna jesli chodzi o remont a wczoraj wchodze do domu istna masakra:baffled::baffled:dzis to samo :baffled:ale mam nadzieje ze na weekend bede juz malowac i sprzatac:-)

witam
niuska mala rzeczywiscie malo je, wyniki to dobry pomysl
marzenka podaj malemu wapno na ulotce powinno byc napisane ale chyba od 1/2-1 lyzeczki sie podaje
jeszcze troche i bedziesz miec ladne mieszkanie, niestety remonty to wieczny bajzel

niuskaa- wiesz ja też taki niejadek byłam, moja mama mówi, ze ja tylko naleśniki i kachę jadłam do 5 roku. Wyrosłam i jem za 3. No może jej taka natura, chociaż wiem, że się martwisz, że ma mało witamin to dawaj jej do picia vibowit. Fajnie że masz pracę, a Marta z kim jest jak cie niema, a co do tej lali to fajna, tylko moja Ola nie chce się bawić i ona ten typ co Befatki tylko auta.
Marzenka- ja ci współczuję bałaganu, wiem, mnie czeka to samo za rok, ale dla pocieszenia to ty za rok będziesz miała ładnie i pachnąco a ja syf.

Moje dostały książki i żółwie i cukierki na śniadanie, młody już obkichany łazi, muszę go przebrać i dać im jakieś porządne śniadanie, a do mnie Miki też wpadł i kasą sypnął, idę na szoping, bluzkę kupię bo podarła mi się jedna w pralce i jeszcze mam wizytę w PUPie dzisiaj.

kroma to widze super ten mikolaj:-) no co ty w pralc sie podarla, szkoda ciucha
moje tez zadowolone a mloda juz nie spala od 5:20:eek: i nie dala pospac

Witam mikolajkowo

u nas znow pada...
ja juz zupke wstawilam pomidorowa dlugo nie bylo,
zrobie i pojade do miasta do solarka :)

U mnie jeszcze mikolaj nie dotarl haha :-D

Narazie tyle ide pranie wieszac bo sie skonczylo wlasnie buziaki...:-)

Witam się i ja Mikołajkowo:-)
U nas Mikołaj już był o 7.30 ja myszka moja wstała, cieszyła się jak nigdy...dostała słodkości troszkę, mega blok i nowe kredki grube drewniane i....uwaga! auto takie większe, bo ona ostatnio tylko samochodzikami się bawi, chłopczyca się robi:-D jak przeżyje to będzie do Pawła jeszcze:tak:
Dopiero was skończyłam podczytywać, rozpisałyście się że ho ho...
larvunia no trudno jakby co, szkoda ale nie twoja wina...jakby co może kroma będzie miała coś wspominała.....
katgen fajnie żeś się odstresowała w weekend a na kawkę oczywiście zapraszam, weź kiedyś tę piękną Beti z sobą jak coś ale sama też możesz wpaść:tak:
resztę witam i pozdrawiam:-)

reklama
Więc i Ja się witam Mikołajkowo. :tak:

Kroma hahah- moja mala tez lubi ta bejke ale nie pozwalam jej ogladac bo pozniej przez caly dzien nie moge sie z nia dogadac bo gada jak ta malpa uuu...uuu..aaa..aaa Kolezanki synek tez tez tak reagowal

Mój też lubi tę bajkę, jak ona leci to dziecka nie mam i na szczęście nie naśladuje tej małpki, tę bajkę po angielsku co tam uczą to nie raz słyszę jak naśladuje i niektóre słowa powtarza po angielsku, kilka razy nawet policzył do 3 ;-)

moj Fruciu tez lubi te bajke , ale on tylko przezywa na bakjach gdzie sie leją i morduja :-p Pozniej lata po pokoju i udaje jak w bajce te bakugany itp, wlasnie ograniczam mu je... z rana udaje mu sie ogladnac jak sam sobie wlaczy bo jak ja mu wlaczam to raczej wlasnie pokroju tej malpki ;-)

Future podaj pozniej cd obejrze z ciekawoscia :tak:

No to takie bajki typu bakugany ogląda też syn mojej siostry, niby mu je ograniczają ale jak on nie raz z czymś wyskoczy to masakra jakoś dziwnie rękami macha i głupie odgłosy wydaje....

U Nas Wojtuś dostał taki zestaw w tym kubek, mikołaj z czekolady i 2 saszetki czekolady na gorąco, do kubka jak się wleje ciepłą wodę czy ogólnie coś ciepłego to pojawia się obrazek mikołaj, choinka pod nią prezenty taki mały bajer :tak: cieszy się z tego ;-) większego coś dostanie pod choinkę teraz niema się co rozpędzać...

A Ja mam nerwy ryczeć Mi się chcę, normalnie mam dość...

Do góry