reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
U mnie Izka dostanie puzzle jajko niespodzianke, kinder bueno czekoladę i mandarynki.
Dostanie w przedszkolu jeszcze paczkę więc nie przesadzałam, poza tym nie mam kasy...
na święta będzie coś więcej;)

u nas fruciu dostanie od moich rodzicow jakas figurke jakiegos potfora :confused2: slodycze... od nas zjezdzalnie z dwoma ludzikami wersja mini za 15zl ze sklepu od chinczykow tam co kiedys ciacho rozmiawialas o tym sklepie... i kinder jajo... Misiula dostanie od nas grzechotke a od rodzicow moich wielkiego pluszaka psa. Od ciotki misia dostala lalę (na fotkach widac jak ja podgryza) a Fruciu dostal resoraka i mandarynke ;-)

pod choinke nie wiem co od moich rodzicow i tesciow dzieci dostana, ale od nas Fruciu dostanie samochod trasformers a Misiula ksiazeczke do podgryzania ;-) NA wiecej nas nie stac tez... Pewnie fuuul slodyczy od tesciowej dostaniemy wiec ze slodyczy tylko kinder jajo fruciu bedzie mial od nas ;-)

o kurna normalnie Mikolajkowo zrobilo sie na forum:-)
macie racje nie ma co przesadzac to tylko mikolajki, moje dostana jakies slodycze i mloda cos z Hello kitty jakies naklejki czy cos nie wiem bo zapakowane toto:-D

Befatka- to moja na odwrót nie chce pokazywać figur, chociaż wie co to trójkąt i ma problemy z kolorami, jeszcze nie łapie, ale gada mi po angielsku, łapie z piosenek i wiadomo kaleczy, ale dzisiaj leciało Abc z chochlikami i do mnie gada po angielsku 1,2,3 itd.

Lavrunia- to chyba chłopcy lubią takie bitwy, bo my mamy w rodzinie takich dwóch jeden 5 latek a drugi 8 latek i walczą ciągle, a Olka podłapała ich i też się próbowała tłuc to ich szybko uspokoiłam, żeby przy niej nie gadali takich głupot.

Katgen- no ja kiedyś robiłam, ale wyszłam z wprawy, mam taką książkę, ale nie dam rady przy dwójce dzieci, w Tescko są teraz takie książki jak zrobić ozdoby na święta z dziećmi, chyba że poszperasz na necie i czasem w blogach mają takie pomysły,

U nas też skromnie, bo dzieciaki dostaną sortery żółwie za 8 zł jeden w Tesco były w przecenie i jakieś słodycze i po malowance i Olka dodatkowo kredki bo maluje jak opętana.

Ostatnia edycja:
:-)zapomnialam moja dostanie jeszcze bluzeczke z myszka Mini bo z mikim dla dziewczynek nie bylo buuu
Kurde chyba jej jutro do przedszkola nie puszcze przez to oczko zobacze jutro jeszcze jak bedzie ale troche mi zal bo moze mikolaj bedzie albo cos i ja to ominie grr zawsze jakies dziadostwo sie przyczlapie

befatka a mloda lubi z mikim a nie z minnie? to tak jak mloda lubi scooby doo a to chlopackie niby:-D
katgen na ozdoby wiesz o jakies galazki choiny itp w wazonie do tego ozdoby choinkowe na to
moze sznurek piernikow powiesic wsumie sama nie wiem co wiecej

wiecie tak czytam i czytam nasze wypowiedzi, i nie tylko....i zdaję sobie sprawę, jakie My polki jestesmy biedne. dosłownie. Każda z nas się liczy z groszem i próbuje duzo robić jak najniższym kosztem. a amerykanie naprzykład...w wieku 16 lat dostają ferrari... eh....

moja walczy. ze mną godzine lezała się wygłupiała a teraz z tatuńciem. ale juzż słyszę cicho się zrobiło więc chyba powoli......chrrrrr zobaczymy....

katgen kochana dla Ciebie ;)
Book Me a Cookie: Pierniczki na prezent i na choinkę

Ostatnia edycja:
reklama
Cisteczko-moja corcia malo ma damskich zainteresowan hahah.Najbardziej lubi mikiego,zlowie nija haha,roboty pociagi i motory .Ostatnio nr 1 to rakiety kosmiczne,statki i samoloty .bylysmy w tesko kilka dni temu i chcialm jej kupic 1sza barbie to mnie wysmiala haha i wybrala sobie samochod zygzaka mcQuen czy jak sie to pisze to jej ulubiona bajka ,do czasu pojawienia sie Mikiego w jej zyciu hahha
Z damskich gadzetow to lubi szminki , cienie do powiek i moje staniki hahah

Katgen ja wieszm lancuchy np miedzy framugami na to bomby,duzo mam ozdonb z wikliny i ze slomy sa super.Na stole w misie mam mix orzechy z przewaga wloskich i pomarancze jak mi sie chce to wbijam w nie gozdziki przez chwile fajnie to pachnie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry