reklama
C
ciasteczko
Gość
katgen zapraszam
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dziewczyny ja dentysty unikam S Z E R O K I M łukiem, strach wygrywa !!
C
ciasteczko
Gość
megi a nie szkoda ci zebow? taki nieleczony zab z czasem albo jest do kanalowego lecznia albo do wyrwania
nie ma co sie bac dostaniesz znieczulenie i nic nie bedzisz czuc
nie ma co sie bac dostaniesz znieczulenie i nic nie bedzisz czuc
C
ciasteczko
Gość
owca u na tez pogoda do doopy a mloda chce na dwor
owca u na tez pogoda do doopy a mloda chce na dwor
to kalosze i na spacer
gdzie sie podzialy twoje wszystkie suwaczki ?
kroma
Fanka BB :)
Megi- ja nie wiem co to ból zęba bo ja nie mam borowanych jeszcze, ale wiem, że można się bać dentysty, mój tak ma, a i tak kiedyś ci ten ból wróci, jak teraz przejdzie, może warto iść, chyba że chcesz bez zęba być. A co do karuzeli to ja mam ale taką z Fisher Wonder Ocean z projektorem a ty chyba szukasz tej na pozytywce, ja szukałam czy nie mam jakiejś pozytywki ale nie mam wyrzuciłam kiedyś, i kupiłam tą co mamy teraz i robi za lampkę. Chyba jeszcze nakręcaną ma Future.
Objadłam się u mamy i mnie skręca
Objadłam się u mamy i mnie skręca
C
ciasteczko
Gość
gdzie sie podzialy twoje wszystkie suwaczki ?
a grzebalam przy nich i wsumie zostal mi jeden, nie zalezy mi na nich
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej laski.
no moja sobie zrobiła swiąteczny prezent i rozwaliła się n nowych mebelkach. tak jak się nie przewraca z siedzenia, to się przewróciła, kantem oka na kant mebli. nosz kurrrrrrrrrwencja zdarła skóre, urósł guz, a jutro pewnie bedzie żółto fioletowe oko. myslaam, ze mąż mnie zabije, ale tylko przytulił Heśke i mowi "oj ty rozrabiaczku". cieszyłam sie, bo zaraz by bylo, ze nie upilnowałam grrrrr
ej co do zęba, to mnie już boli od pt. musze isc do lekarza....ale tak nie chce. pewnie pojde w przyszlym tygodniu.... nienawidze. boje sie. ale mnie to dręczy i nie mogę się na niczym skupić.
no moja sobie zrobiła swiąteczny prezent i rozwaliła się n nowych mebelkach. tak jak się nie przewraca z siedzenia, to się przewróciła, kantem oka na kant mebli. nosz kurrrrrrrrrwencja zdarła skóre, urósł guz, a jutro pewnie bedzie żółto fioletowe oko. myslaam, ze mąż mnie zabije, ale tylko przytulił Heśke i mowi "oj ty rozrabiaczku". cieszyłam sie, bo zaraz by bylo, ze nie upilnowałam grrrrr
ej co do zęba, to mnie już boli od pt. musze isc do lekarza....ale tak nie chce. pewnie pojde w przyszlym tygodniu.... nienawidze. boje sie. ale mnie to dręczy i nie mogę się na niczym skupić.
Podziel się: