reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ania nu nu nu!!!zadne sie wslizgnie:D
Megi do dentsty lec i nie wymyslaj:)dasz rade potem tylko gorzej bedzie bolec.
Rafal w koncu pochwalony w przedszkolu zostal ze grzeczny w teatrze byl i robi postepy a najlepiej idzie mu ubieranie sie :Dinne dzieci wyja ze nie moga sie ubrac a rafal juz czeka. troche mnie na duchu podniosly:)

w koncu wdomku:-)
megi do denstysty szoruj..mnie tez to czeka ale jak bylam sie zarejestrowac to miejsc nie bylo i musze przyjsc w polowie grudnia to juz na nowy rok..
dziewczyny jakos dziwnie mi...cala lewa reka mnie boli sama niewiem co jest czy to tak stawy mnie bola bo od prawie miesiaca nie biegam ani nie cwicze czy to takie mrowienie...tzn czasem mrowienie czasem stawy naprzemian niewiem o co koman..bol do zniesienia ale troszke niezrecznie bo czuje bol caly czas...jak bede tak jeszcze odczuwac bol to chyba czas wybiore sie do rodzinnego:baffled:zastanawiam sie czy to ze sie przecielam w palca wczoraj mialo wplyw bo w sumie od tego sie zaczelo....w dodatku przecielam sie jak kroilam mieso noz byl od miesa :baffled::baffled:a tego palca potem umylam tylko pod woda..
larvunia fajnie ze oki;-)
a ja sobie na mikolaja sprawilam 3 patelnie tefala:-Dw koncu nie bede miala powodu do narzekan:-Da i pufy przyszly:-Da dawid dostal kinder niespodzianke i klocki 9elementowe na dobry poczatek:-)
madzia ty na solar chodzisz?
ja mam zakaz i nie chodze :baffled:

Marzenka moze to rzeczywiscie od tego palca tak cie mrowi..jak nie przejdzie to idz do doktorka :tak:
to zes zaszalala z patelniami tefal dobra firma na dlugo posluza :tak: kupilas takie zwykle czy jakas grillowa czy jak to sie zwie?:-D
czemu masz zakaz solarka? ja chodze tak raz w tygodniu na 15 minutek fajnie sie tak wygrzac w ciepelku :tak:

Pizza sie robi zaraz zjemy moja ulubiona z tunczykiem
i leze przed tv , nudno i zimno mi :tak:

owca sama lubie chodzis na solar takze wiem o czym mowisz:-)bo wiesz co pol roku jak moj wyjechal wtedy zaczelam chodzic na solar meczylam sie z plamkami na twarze raz na brodzie mi wyszly potem sie przenioslo kolo nosa z obu stron swedzialo suche to bylo..musialam podklad nakladac bo az strach...ciagle obserwowalam bo myslalam ze moze cos mnie uczula zmienialam kremy az wkoncu poszlam do dermatologa miesieczna kuracja jakby pomogla suchych plackow juz nie mam malo widoczne sa te plamki tabletek juz nie biore a czasem jak mnie zaswedzi to na noc smaruje mascia na tradzik co mi dermatolog przepisala...poszlam tydzien temu na solar sprawdzic czy bedzie dalej no i jest i dupa.....no coz nic na to nie poradze:eek:dobrze ze sa kremy brazujace:-)
wiesz co wtesco byla promocja dobrze ze sprawdzialam ulotke bo juz chcialam z neta zamowic tefala:-Dpatrzalam na alegro ten model no i niepowiem zaoszczedzilam troche:-)takze sie ciesze:-)
pizza mowisz zjadlabym :-)zrobie ktoregos dnia na obiad albo zamowimy:-Da
a i sie ciesze bardzo bo jednak kuchnia bedzie we wtorek:-)ciesze sie jak dziecko:-D w koncu:-D

zyjecie??
madzia, marzenka ja w zyciu nie bylam na solce, skory mi szkoda
latem mam przebarwienie na twarzy bo mam za duzo ogolnie pigmentu i pozniej cyrki sie robia:eek:

reklama
Do góry