reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mi tez mala wlasnie zasnela... ide gonic Frucia do kapieli...
i jak posnie to ide dalej konia konczyc dla niego ;-) jeszcze dzis chyba go skoncze ;-)

Madzia nie wychodziliśmy dziś z małym bo jakoś ta pogoda dziś zmienna raz słońce raz chmury i wiatr, może jutro...Miłego pobytu w PL i bezpiecznej jazdy. Ciekawe jak dzieciaki na pieska zareagują:-)

o czesc megi... a ciekawe jak sobie mycha radzi....

wpadla sie tylko pochwalic ze mamy i czarnego konia dla jeźdzca ;-)

DSC00856.JPG

piKne ale mrozno i tak z rana bylo ;-)
ja juz poczte zaliczylam :-) i spacer z psem i najmlodsza w rodzinie ;-)
Musze w koncu pranie zdjac... wisi na balkonie juz chyba dzis 4 dzien :sorry:
Taaaaaaaaaak mi sie prasowac niechce :sorry:

cześć laski, głowa mi pęka od rana i nic sie nie chce mimo że takie słońce.
nie mam weny na robienie czegokolwiek:sorry:
i pomysłu na obiad:-p

w nocy też jakoś źle mi się śpi, miałam koszmary dzisiaj że Niko w pierwszy dzień w przedszkolu złamał ręke( idzie już w poniedziałek:szok:)

i tak w ogóle to byłam u gina i jakąś infekcję załapałam, mówi że prawdopodobnie na basenie:cool: i że mam nie chodzić do odwołania ... a młody taki zadowolony był ehhh. dobrze że we wtorek już mamcia wraca..może ją trochę powysyłam:happy:

Madzia udanej podróży i czekamy na opis wrażeń dzieciaczków a zwłaszcza Hani bo czuję że będzie wniebowzięta:tak: no i kciuki aby z pracą mamy było ok.

larvunia dziś piątek, chwal się co masz za pomysła na biznes:-)

reklama
larvunia mrozno?? no to poczekaj do zimy:-D:-D zimno owszem z rana bylo
martucha dlatego ja srednio lubie basen bo tam pelno plywa tego scierwa, moja starsza zlapala paciorkowca na basenie na skorze leczona antybiotykami byla,
no wlasnie co macie na obiado? mi sie gotowac nie chce, ostatnio mam kiepszczane dnie a w nocy tez malo spie, budze sie o 5-6 i leza i niby spie ale wsio slysze szalu idzie dostac bo spie 5 godzin na dobe

Do góry