reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale jak bedzie miec czyste pluca i oskrzela to po co antybiotyk tak na zas? to sa nasi lekarze
a moze niech przepisze cos innego ale dobrze ze mu sie odrywa tzn. ze sa juz postepy

reklama
witam

Lavrunia- super pomysł, ja ostatnio myślałam co zrobić z jej pieluch tetrowych, bo je ciągle targa i wącha, a mi się ten króliczek podoba super jest.

Dla pozostałych witam.

Dobry
larvunia widzę jakiegoś talenta odkryłaś, bardzo miły króliczek, podoba się:tak: Jak masz czas i chęci to baw się w to a nóż wyjdzie coś z tego....powodzenia;-)
Młody się wierci znowu on nie może pospać chociaż raz z kilka godzin...najlepiej mu u mamy przy cycu, buźka moja. A ja śniadanie to dziś po 11 dopiero jadłam nie mam czasu dla siebie normalnie. Przekonuję się co to znaczy mieć dwójkę dzieci....
Jutro przyjeżdża teściowa i zostanie do środy, wow ani mnie to cieszy ani smuci hmmm....

dzieki dziewczyny :-)

a oto "Przytulaka Fruciaka" - cowboj ;-) Troche wyszedl mi ninja niz kowboj, ale synek mowi ze to kowboj i mam mu teraz konia zrobic do niego :eek::-p;-)

DSC00836.JPG

DSC00838.JPG

DSC00841.JPG

DSC00842.JPG

Hej !!
ale tu cichutko
u nas dobrze, szkola dom itp.
dzis szybko do domu potem po hanie do logopedy
teraz siadlam z kawa na spokojnie bo zaraz ide nam torbe spakowac:tak:

bo jutro po poludniu jedziemy do polski i wracamy w niedziele z pieskiem mam nadzieje ze dobrze zniesie droge :baffled:
w sobote mam jeszcze fryzjera bede pasemka lub balejaz robic
przyjedzie z nami moja mama bo ma w poniedz spotkanie rozmowe o prace:-)
i wieczorem bedzie wracac do polski autobusem :tak:

No to tyle by bylo u nas...

Larvunia ale ci to szybko i sprawnie idzie...dobry pomysl sprubuj na allegro wystawic moze akurat sie uda :-)

megi moze to dobrze ze tesciowa przyjedzie zawsze to ci cos pomoze, oby tylko zbytnio nie wtracala sie w wychowanie maluszka to bedzie dobrze :tak: a z czasem bedzie coraz lepiej :-) spacerek juz zaliczyliscie pierwszy?

Dobra wiec ja juz wam zycze udanego spkojnego wekendu ja odezwe sie dopiero po niedzieli zapewne we wtorek jak juz mama pojedzie...
trzymajcie sie kochane buzka

Ostatnia edycja:
reklama
future bo niby cieplo ale w domu inaczej niz w mieszkaniu zawsze chlodniej
wiem jak u rodzicow w ostatni weekend w kominku palilysy bo zimno bylo

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry