reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale mieszacie laski ze mna widze ;-)
ja robie sobie te pluszaki bo lubie i moze cos z tego wyjdzie w sensie ze zaczna sie sprzedawac, choc nie licze na to ;-)
a biznes chce swoj otworzyc. Zawsze o tym marzylam... Narazie nic nie chce zapeszac, ale juz szukamy lokalu w witnicy :tak: W poniedzialek jade z moim oblukac teren ;-) I chyba zdecydujemy sie nie na dotacje, tylko z banku pozyczke wezmiemy... ciezko dostac dofinansowanie no i moze juz przed grudniem bysmy otwierali a tak to czekac znowu na niewiadomo kiedy... zanim rozpatrza, zanim kase otrzymamy i jesli wogole sie dostanie.... za duzo straconego czasu. A powietrzem sie zyc nie da.
Moj zaczyna z nowu w koncu po klientach jezdzci uuufff...trza rachunki uregulowac zalegle. A ja mialam w tym tyg dostac z zusu i co nie mam :baffled: Moze w poniedzialek dojda.
Wiec dziewczyny nie mowie nic wiecej, niechce zapeszyc, ale jesli COS sie wydazy bedziecie wiedziec ;-) Bo plany sa i powiem Wam ze niezla kase mozna zarobic ... oby wyszlo!
A maskotki... no coz, zobaczymy pozyjemy ;-)
Owca w polowie zrobiona no nie mam czasu, robie ja w locie :rofl2: Mloda jest straznie absorbujaca. Synek tez uwagi potrzebuje, wlasnie ze spacerku wrócilismy :tak: Wczoraj poszlam spac po 1.00 kurde a wstalam juz (tak na nogi na dobre) o 7.00 bo Misiulka dwa razy w nocy na cycka wolala... i powiem Wam ze zmeczniea nie czuje nawet jakos specjalnie ;-)

reklama
Dzień dobry, wpadłam życzyć miłego dnia. Mam chatkę do ogarnięcia, teściowa nas nawiedzi dziś więc trzeba mieć czysto:p a Pawełek dziś maruda wogóle się nie najada moim mlekiem, :(

Kochana zrobisz jak uwazasz i jak Ci serce podpowiada.
JA mialam nie raz zalamania.... i nie raz chcialam wpiździet to karmienie cyckiem odstawic i wziasc sie za butle, ale zaparlam sie. Uwazam ze jak dziecko dobrze przybiera na wadze to znaczy ze sie najada..... No chyba ze sie drze z glowu to tez logiczne ze sie dokarmia... no nie wiem. Jezeli potrzebujesz wsparcia i chcesz karmic piersia to wal do mnie na priva pomoge, wespre itp :tak: Jak nie czujesz potrzeby to moze faktycznie przejdz na butle, bedzie to dla twojej psychiki moze lepsze :sorry: bedziesz miec pewnosc ile zje... itp...
Kochana kazda decyzja bedzie dobra :tak:

larvunia my tu nie mieszamy :-p:-D zycze zeby interesik wypalil a wiadomo kasy wiecznie malo
my teraz mamy taki wydatek ze nie chce mi sie myslec na ten temat

co tu taka cisza :eek::eek::eek:

dziewczyny pomozcie mi wymyslec nazwe na te moje futrzaste stworki co tworze ;-) kurde nie wiem jak je nazwac... PRZYTULAKI, FRUCIAKI, MINIUTKI, GRYZLDY, ALLEMINKI (ze niby na allegro handlowac), MAMminki, HumoRYJKI, HISTOryjki, UMILImisie ... nie mam pomyslow a chcialabym bloga zalozyc i foty tam wrzucac tych pluszakow.

BBBBEEEEEEE....

DSC00859.JPG

DSC00860.JPG

reklama
czesc Gryzeldy haha!

odebrałam dziś dyplom. oficjalnie jestem mgr ;)

bylam z laskami na kawie, i z Heśkiem, bo menżu się wybrał z nauczycielami na impreze ;/
ale się wybawiłam, było fajnie, śmiesznie, ale koniec tego dobrego ;)

larvunia oby interes wypalil.
ciacho jaki macie wydatek, cos w domu> oh remonty remonty...najwięcej na to kasy. ale jak pozniej przyjemnie gotowac w nowej kuchnia haha nei wiem, tak mnie jakoś natchnęło, ze to na remont ;p

megi i jaka decyzja? dokarmiasz, czy jesteś silna? (choć ja nie uwazam, ze karmienie butlą to słabośc. sama karmilam od 1 dnia Hesiulinki).

buzikaczki for all.

ps. mam dziś wolny wieczór, zapodam sobie mamma mie...moją ukochaną.

Do góry