reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future- mój mi padła na dworze i nawet się nie obudziła jak wózkiem go targałam na 2gie piętro. Fajnie wyszła z tym misiem, mała gwiazdka.
Befatka- w Anglii lubiłam te zakupy przed świąteczne, wyprzedaże i ich strojenie domów, no i obiady świąteczne w pracy, fajnie się przebierali i tacy szczęśliwi wszyscy tam są jak idą święta. A co do cen to faktycznie w UK tanio w porównaniu do zarobków, ja nawet do tej pory zamawiam prezenty z UK, bo taniej. Ale i tak strasznie tęskniłam i nie mogłam tam wysiedzieć, niby kraj ma to co nam brakuje, ale ja mam tu rodzinę. Gdyby nie ona to bym w UK została. A co do rodziny to ja jestem w PL, a ciotek też nie odwiedzam, też uważam ta sama droga, a one po obrażane.
Megi- Ja miałam tak samo, co do łóżeczka to się budził i w dzień to jak spał długo to wszędzie tylko nie w łóżeczku. Możliwe, że dzieci lubią ciepło, zapach bliskość, a w łóżeczku, nowa pościel, zimno. Ja w sumie Olkę uczyłam spać w łóżeczku jak miała już z 3 mce, a Arka jak miał z 2 mce. Ja sobie na początku odpuściłam i nie miałam z nauczaniem problemu, robiłam to stopniowo, w ogóle to Arek na początku tylko w bujaku zasypiał lub na rękach.

reklama
Przedstawiam Wam "Przytulanka Misiulanka" ....

A kuku nazywam się Przytulanka Misiulanka :-)

DSC00824.JPG

DSC00825.JPG

wersja dla niegrzecznych dzieci :-D

DSC00827.JPG

i takie tam...

DSC00829.JPG

DSC00831.JPG

DSC00833.JPG

Zaczynam robic teraz "Przytulaka Fruciaka":-D:-D;-)
Jak Wam sie podoba pierwsze moje wypociny ?? :sorry2:
Krolik zrobiony z recznika, starego polara i Misiulki przymalego spiocha ;p

Ostatnia edycja:
no tyyyyyyyyyyyyle czekalam zeby ktos ocenil w koncu Future hehehehe ;-)
suoer ze sie podoba, no to moge isc teraz spac :-D:-D:-D
a tak powaznie czekam na mojego nosz kurde jeszcze kogos targa ze soba w sensie klienta.... ma kompa mu naprawiac czy cus takiego... po nocy paranoja...

Future łoki doki bedzie i "Przytulen Helen" :-D:-D;-)
Przyszla bratowa mi powiedziala, ze sie "Przytulanki Misiulanki" boi :szok::shocked2:;-):-) ale tez sie jej podobala :tak:

no dobra ide cieplej herbaty se zrobic, cos chlodnawo sie robi....

Hello...

wpadlam na chwilke

Larvunia przytulanka bombowa :-) jakie masz zdolnosci hoho :tak: normalnie czad..
moze to pomysl na nowy biznes ;-)

Future to sie helenka wyspala...:-)

zmykam szykujemy sie papa:tak:

witam
larvunia to pewnie ten pomysl na...:-)
a mnie glowa boli z jednej strony jak nigdy musialam cos wziac bo wiem ze nie przejdzie samo:nerd:

dzieki dziewczyny :-)
nie nie nie ciacho... tamto nad czym mysle to w lokalu itp... ale jeszcze nic pewnego.
Tez myslalm zeby sie tym zajac a mezus by mial to co chcemy otworzyc ;-) Tylko czy ludziom bedzie sie podoba i czy bedzie zbyt?? Handel to ciezki orzech :sorry: z torebkami nie szlo najlepiej a te przytulaski... sama nie wiem. Robie dzis dla synka cosik, a pozniej dla Heśi... pozniej stworze cos na sprzedaz. Zobaczymy czy szybko pojdzie i za ile ;-) jak cos z tego bedzie to moze pomysle o tym jako o biznesie na siebie ;-)

nie wazne, wazne ze masz pomysl na biznes a wiadomo ze jak sie cos otwiera to nie masz gwarancji ze bedzie od razu super
a jak mlody i jego kaszel?

reklama
rano dzis kaszle... i slysze odrywajaca sie flegme, ale on nie umie wypluwac... ogolnie w dzien malo kaszle, tylko przy wysilku. Do konca tyg siedzi w domu... Kurde jak mu do poniedzialku nie przejdzie to ide z nowu do lekarza a tam ponoc antybiotyk ma mu przepisac. Kurde w poniedzialek zacznie sie 4 tydz jak kaszle :-(

Do góry