reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Martuchaa na biznes?? heh, mialam Wam pokazac co Tworze na koniec tygodnia i pokazalam ale wczesniej bo udalo mi sie zrobic futrzaki szybciej ;-)
nie widzialas fotek?? popatrz nizej, 3 sztuki powinny byc ;-) Dzis robie OWCE :-D:-D:-D
A nad biznesem mysle, ale to najszybciej bede otwierac jak dotacje dostane czyli na poczatku roku przyszlego...

na obiad mam rosolek z wczoraj... moze schab odmroze .... jeszcze nie wiem ;-)

reklama
Placky pluszaki robią karierę haha. biznes powinien pójść. nie ma bata ;)
u nas zimno w domku, też musze przepalic trochę. dziś mam wreczenie dyplomów o 17 w gorzowie, a jutro moja przyjaciółka zląduje koło poludnia z dzieckiem. eh musze posprzatać. larvuś ja mam kupe prasowania, a wlasnie pranie wstawiam kolejne i dzis mam nasze i helenki, wiec prasowanie urośnie do rangi niemożliwości. heh. Hesiek krzyczy. ide nakarmić.
manna z gruszką ;)

ja zdecydowałam się że zrobie zupkę warzywną, przyda nam się trochę witamin bo jakoś srednio się czuję w tym tygodniu, od pon po lekarzach latam..

larvunia widziałam pluszaki ale coś gdzieś też doczytałam że pisałaś że to nie ten biznes jak madzia z ciachem pytały:-p że to jakiś w lokalu:sorry:

Dzień dobry, wpadłam życzyć miłego dnia. Mam chatkę do ogarnięcia, teściowa nas nawiedzi dziś więc trzeba mieć czysto:p a Pawełek dziś maruda wogóle się nie najada moim mlekiem, :(

megi a moze si enajada tylko ma gorzy dzien, chociaz z perspektywy czasu mlodsza do 3 miesiecy ok ale pozniej
juz potrafila po 5 min sie wybudzic i dalej glodna

reklama
megi dawaj co masz, a pozniej rób trochę modyfikowanego. np 20ml, i zobaczysz, czy zje, czy nie. i zobaczysz jak sie bedzie zachowywał. ja bym tak zrobiła. ja kupowałam humana 1 plus, dla glodomorków. ze mozna tym mlekiem karmic na ządanie, tak jak piersią ;)

Do góry