reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam.

U Nas od rana a raczej od wczoraj wieczór bojowa atmosfera w domu, chyba faktycznie panuje jakiś wirus na płeć przeciwną...
Normalnie nosi Mnie jak nie wiem co... :wściekła/y:
Usz nawet nie będę się na ten temat rozpisywać bo przypadkowo rozwalę laptopa jak zacznę o tym pisać...

Synek dzisiaj długo pospał aż w szoku jestem, ogólnie to prawie nic Mi się nie chce i normalnie niech Mi nikt nie staje na drodze bo chyba rozszarpię...

Dobra na razie spadam bo za bardzo wkurzona jestem...

Miłego dnia..

reklama
aneteczka- tulam, ułoży się, czasem mnie też dopada leń, mamy prawo. A miałam ci napisać co za jezioro, te rejony jak na Kłodawę się jedzie tylk, jeszcze kawałek dalej jak na Barlinek, miejscowość Parzensko. Mało ludzi, i przytulna plaża. Znajomi mają tam domek przy plaży. .

Jeździłam(a częściej chodziłam) do Parzeńska jakieś 12-13 lat temu-jeszcze z moim poprzednim chłopakiem. Bardzo mi się tam podobało:-).Nawet w nocy;-).

Mężowi wrócił rozum,obiecuje poprawę. Mam nadzieję,że już na zawsze:tak:.
Jakaś jestem do d...py:-(

megi super,że mąż sprawi ci taką miłą niespodziankę:happy:.
kroma radykalnie zmieniasz fryz,czy tylko podcinasz? Ja idę w sobotę podciąć,bo juz mi za bardzo urosły,a byłam przed Wielkanocą

ale pogoda... niby oki, ale co chwile kropi...
dzien nudy sie zapowiada u nas :sorry:

Future zapraszma na ciasto i kawe, mezunio sam piekl, powaznie!
kazda z Was zapraszam :tak:

marzenko ojej nigdy nie mialam takiej sytuacji z paznokietkiem nie umiem doradzic
megi super ze niedlugo bedziecie razem wszyscy

ciacho wiec milego dnia z goscmi :tak:
mezunio nadal na diecie :tak: ale pozwala sobie na kawalek ciasta (batoniki i czekolady calkiem odstawil) ale nie codziennie, ile stracil kg to nie wiem, bo waga nam nawala.... ale diete trzyma :tak: (zero chleba, ziemniakow, makaronow, jak cos jada to chudego :tak: jogurty tylko te naturalne, czassami musli sobie tam wrzuci itp )

Hello dziewuszki
Buziaki dla wszystkich .Sorki nie wiem co pisac ,,zawiesiłam sie ''
Nie narzekajcie na pogode pomyslcie ze ja mam gorzej umnie pada codziennie od chyba 2ch miesięcy czesto całymi dniami buuuuu!!!!

to znowu ja
Larvunia- ale masz meza zdolnrgo normalnie ukrywał sie z talentem hahah
Megi- super ze mezul wraca,ale bedzoe sie działo hahaha
Mycha,Lili.Kasia,Aneteczka -tulkam :**
Katgen,Pr -miłej parcy :)
Marzenka buziaki dla Dawidka w paluszek.bidulek
Future-jeszcze nie miałam okazji gratuluje Magistra :)
Emilka-dobrze ze męzulo zmądrzał ;-)
Kroma- lasko poakarz sie po fryzjerze ja mam juz odrosty na 5cm chyba ale jakos sie ociagam z tym fryzjerem ostatnio tak mnie fryzjerka za kudły wytargała ze nie spieszy mi sie zbytnio haha
Miłego dnia babeczki

Witam się i ja:)
Pranie nastawiłam, na zewnątrz pochmurno ale nie odstrasza mnie ta pogoda, jestem szczęśliwa:-)
Po cichutku wam powiem że w sobotę 23.07 mąż mi zrobi urodzinową niespodziankę i wróci do domku...miejmy nadzieję że nie zmienią terminu lotu bo jak na razie ta data jest aktualna. Wreszcie będziemy w komplecie, już go nigdzie więcej nie puścimy...

ojejku to juz tylko 3 dni zostaly do waszego spotkania:)
ale super! ciesze sie ze wszystko sie zaczyna ukladac i ze chociaz pod koniec ciazy bedzie przy tobie, pomoze ci i bedzie dzielil radosc z brzuszka a pozniej malesntwa!
czulam ze wszystko skonczy sie dobrze:)

reklama
Do góry