reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aneteczka- tulam, ułoży się, czasem mnie też dopada leń, mamy prawo. A miałam ci napisać co za jezioro, te rejony jak na Kłodawę się jedzie tylk, jeszcze kawałek dalej jak na Barlinek, miejscowość Parzensko. Mało ludzi, i przytulna plaża. Znajomi mają tam domek przy plaży. A ja chętna na spotkanko oczywiście jestem, może być park róż, tylko w ten weekend nie jestem pewna, co do soboty, mam wizytę u małej niuni 3 tyg. więc nie wiem o której godzinie będę w domu.

pr- idę obcykać :)

A nasz gość już odjechał na Litwę, było miło, ale jeszcze wpadnie z żoną i synem jak będą wracać do Uk.

Witajcie kochane

Lili kochana wspolczuje. Tak jak pisalam twoj G nie wyglada w ogole na czlowieka ktory moze zajsc za skore.

Kasia powiem Ci ze twoj i tak dlugo sie utrzymal bo moj juz na dzien przed slubem pokazal co potrafi a pozniej kilka dni po i tak juz do teraz;p

Katgen firankowa kobieto witaj:)

Future co u małej Helusi?

Larvunia co tam u Michalinki?

Mycha, megi przyszle mamuski jak sie czujecie? dzidziolki daja w kosc w brzuszkach?
megi wiesz juz moze czy twoj wroci wczesniej?
co do suwaczka to musial sie zawiesic.. wez moze stworz ponownie...

ja zdalam sobie sprawe ze julka wczoraj skonczyla 19 mieisecy i juz za 5 miesiecy bede miała w domu 2 latke:)
jak ten czas leci! jeszcze niedawno takie malenstwo byla malutkie a tu juz taka panna.

Witam się i ja z wami, cały dzień poza domem bo mąż miał wolny dzień, a no Daffi mój dzidziolek daje popalić i to niesamowicie,
nie raz to aż się zwijam teraz coś tak bardzo nisko się kręci że aż dziwnie....

Też jakiś czas temu miałam problem z mężem, ale nie dałam się i szybko przyszedł z przeprosinami, ale do dziś dnia mu tamtą rzecz wypominam niech wie że pamiętam i długo będe pamiętać, już takie są chłopy i my musimy sobie z nimi poradzić....

Przepraszam, że tak krótko i chaotycznie ale wymęczona jestem idę się zaraz myć i spać..

Do jutra, buziołki i spokojnej nocy, dobranoc wszystkim ;-)

czesc wieczornie :-)
odstawiam infacol laski... zobacze jak to bedzie u nas... niechce jej faszerowac lekami od malego kurde... a wydaje mi sie ze ona nie ma kolek tylko cos innego jej dokucza, bo inaczej sie zachowuje gdy ja boli niz Fruciu przy atakach kolkowych...
Puki co robi kupki..., ciezko jej to idzie ale pomagam masarzami brzuszka i noszeniem w pionie w chuscie z podkurczonymi nozkami, to ja uspokaja baaardzo i z czasem wyciska kupke :tak:
Daffi a jak dzis u Was z kupka bylo, mam nadzieje ze lepiej :tak:

co tam u Was... jej ja dopiero pranie rozwiesilam, jak rano wstawilam pranie tak teraz mi sie o nim przypomnialo hehehe ;-) ale wrocilismy tez ok 20.00 wiec wiecie.. a dzien zlecial jak z bicza.

czesc
ja tak na chwilke.nie mam weny same wiecie jak to jestjak tesknota dopada...
ale mam pytanko bo dawidkowi jednak odpadnie ten paznokiec i co robic czy obklejac plastrem czy zostawiac bez niczego?bo tak se mysle jak znow mi sie uderzy niechcaco to co wtedy?co z zakladaniem buta?kurde sandaly to ok ale jak adidasy to bedzie wrazliwe..hmm a moze ja juz panikuje!!!

Dzień dobry,

Pogoda nas dziś nie rozpieszcza...

Ja już kawusię spijam....i próbuje odnaleźć siłę by zacząć pracować....

buziaki dla każdej z osobna i tulaki:)

reklama
Do góry