reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
megi tylko zdaj relacje jak tam maz po powrocie :-)
kurcze u mnie pada caly czas a mam isc do miasta bo pustki w lodowce...chyba bede musiala dzownic po kogos zeby zostac z dawidem w domku bo cos tu innego zrobic...
ania pr jak tam wpracy?tesknisz pewnie za dzieciakami cio/a kto jest z nimi jak tatus w pracy?nianie masz?
katgen kochana widze ze wkoncu zaczelas sie znow udzielac systematycznie :)super super :)zadowolona jestes z pracki?
kasia jak tam zmezulkiem?moze to chwilowy kryzys,firanki kupowalas?bo ja tez chce kupic ale jakos tak sama niewiem pokaz co tam kupilas :)
lili a ciebie to sciskam mocno
mycha i jak tam malutki bedzie mial na imie?
daffi z julka juz wszytsko ok?
musze sie czyms zajac bo ostatnio mam wiecej czasu wolnego i na glowe dostaje od myslenia....powiem wam tylko ze gdy moj wyjezdzal do afg to myslalam ze nie bedzie az tak zle ze sobie poradze..a tymczasem nawet sie boje sms do niego wyslac bo jak nie dojdzie to wiem ze na patrolu jest i sie strasznie martwie czekam tylko na raport wtedy wiem ze jest ok i to jest straszne te czekanie wczoraj od godz 6 do 15 chodzilam w stresie myslami w innym swiecie dlatego czasem wole nie pisac zeby nie wiedziec.kazdego dnia boje sie cholernie i im blizej powrotu tym jeszcze bardziej sie boje,zadnej z was tego nie zycze,doceniajcie swoich mezow i cieszcie sie z kazdej wolnej chwili razem

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko tak jak piszesz to wszytsko dla was jeden wielki stres.
Bo oprocz przezywania rozlaki ze go nie ma i jestes sama z dawidkiem to jeszcze ta troska zeby mu sie nic nie stalo.. bo to jednak nie sa wczasy tylko wojna.
Ale bedzie dobrze, musi byc. jeszcze troszke i przytulicie swoich mezow:)
A Julka juz ok. kooopka ile wlezie i kiedy wlezie;p (odpukac)

no dokladnie daffi
sasiadka ostatnio mnie zaczepila i mowi do mnie tak-ja przepraszam ze tak sie zapytam ale czy pani tak schudla przez stres?normalnie smiechu warte
wiecie co najgorsze jest to ze czlowiek dopiero teraz docenia to co sie mialo wylozone na tacy,a teraz wszystkiego brakuje nawet tego zeby mi balagan robil,jest pusto cicho zle
aj niech ta pogoda sie poprawia

Dzień dobry, wstałam bo miałyśmy z mychą iść do szpitala ona na badania ja po wyniki i doopa...pada:/ ale chyba później jak przestanie padać wyskoczę do bankomatu bo kasiorki w portfelu brak a będzie trzeba zakupki zrobić.
Daffi tak masz rację moja radość jest nieskończona, na razie czekam czy u mojego z tymi lotami wypaliło bo nic mi nie odpisuje póki co...
marzenka- trzymam kciuki by i twój wrócił w miarę prędko i oczywiście szczęśliwie...[tulę mocno]

Dzień Dobry!

Ale pogoda co? sennie, ciemno apatycznie wręcz.

Marzenka, stęskniłam się za Tobą! ;/ A praca? podoba mi się! :)

Megi, cieszę się Twoją radością! Tak szczerze i naprawdę serdecznie!

Daffi, firanek dalej brak :/ mam nadzieje ze dziś już będą! Wiertarki Kamil załatwić nie mógł!

Larvunia, jak u Ciebie nocka?

A gdzie Future?

Emiliab, Kroma, Ciacho, Pr, Mycha, Buziaki!!

Tylko widzisz u mnie teraz problem ze spotkaniami, w tyg nie mam kiedy a w weekendy też mam grafik taki że o ho ho, wszystko chce się załatwić i w ogóle i na nic nie mam czasu...

no wlasnie...ale kochana moze uda nam sie spotkac,jakby co to u mnie drzwi sa otwarte :)w kazdej chwili :-)
a ty pewnie odzylas przez prace cio?
co tam wogule u beti?cicho nic sie nie odzywa?

halo;]marzenka- teraz M z nimi bo ma urlop a tak tesciowa z dziewczynami bo teraz wakacje maja. hmmm czy tesknie nie mam czasu na to heh;p wiesz napewno mniej przezywam niz przy Amelce bo wiem ze wszystko bedzie ok. A takie wyjscie do pracy to tez dobra rzecz bo moge z ludzmi posiedziec hih;p a tylu tu fajnych panow hahah;p

reklama
Pr Ty Wariatko:) Pany Ci w głowie!? Fuj fuj!!! hihi

Marzenka pewnie ze człowiek odżywa. Jasne, lepiej się człowiek czuje. Jakiś sens widzi w życiu i w ogóle.

Do góry