reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr u mnie też nic ciekawego.

Czekam na rodziców. Przyjeżdżają w piątek za tydzień.

A Ty Pr jak dzielisz obowiązki?

reklama
Witam:)
katgen jak firanki???

Larvunia no musze pwoiedziec ze zrobila wczoraj koopke samodzielnie... ale jest bardzo twarda i robi ja w postaci malenkich kuleczek i jest ich sporo.
czekam co dzis mi przyniesie dzien;p

Daffi, nie wiem, dzisiaj będę wieszać, bo Kamil musi te kółka dokupić i dzisiaj będziemy wieszać

A odnośnie kupek, moja Izka też takie robiła zawsze, takie bobki sarenkowe

ooo a myslalam ze moze juz wisza:)
no to sie pozniej pochwal i pokaz nam te swoje cudne firanki:)

co do koopek to julka robila taka normalna plastelinkowa... po tym zpaarciu teraz robi takie mini bobki ze jak przebieram to trzeba pilnowac latwo je pogubic;p

Katgen- a jakos sie dzielimy M wczoraj ugotowal obiad dla Amelki siebie i swojej siostry ja wieczorem dla Jasia na 2 dni;p no i jak przyszłam to zrobiłam cos na szybko dla siebie;p potem zakupy, no i wczoraj M zaserwowal pyszna kolacje mmmmm mołowina w sosie winno pieprzowym pycha;] dzis ma przebrac posciel i nastawic pranie;p musze mu cos powymyslac bo tak by tylko siedzial a co niech robi ja na urlopie i na kazdym wolnym cos robie;pDaffi- biedna Julka sie nameczy z ta kupka:(

Witam się i ja:)
Pranie nastawiłam, na zewnątrz pochmurno ale nie odstrasza mnie ta pogoda, jestem szczęśliwa:-)
Po cichutku wam powiem że w sobotę 23.07 mąż mi zrobi urodzinową niespodziankę i wróci do domku...miejmy nadzieję że nie zmienią terminu lotu bo jak na razie ta data jest aktualna. Wreszcie będziemy w komplecie, już go nigdzie więcej nie puścimy...

Megi;] ale sie ciesze;] 3 mam mocno kciuki zeby w sobote juz byl w domku;]kroma ja sie zapsialam wczoraj tylko nie pamietam czy na czwartek czy piatek hahaha skleroza;p
marzenka- ja tam bym zakleila chyba i nie zakladala na razie adidaskow jesli go boli

reklama
Do góry