reklama
ooo a myslalam ze moze juz wisza
no to sie pozniej pochwal i pokaz nam te swoje cudne firanki
co do koopek to julka robila taka normalna plastelinkowa... po tym zpaarciu teraz robi takie mini bobki ze jak przebieram to trzeba pilnowac latwo je pogubic;p
no to sie pozniej pochwal i pokaz nam te swoje cudne firanki
co do koopek to julka robila taka normalna plastelinkowa... po tym zpaarciu teraz robi takie mini bobki ze jak przebieram to trzeba pilnowac latwo je pogubic;p
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Katgen- a jakos sie dzielimy M wczoraj ugotowal obiad dla Amelki siebie i swojej siostry ja wieczorem dla Jasia na 2 dni;p no i jak przyszłam to zrobiłam cos na szybko dla siebie;p potem zakupy, no i wczoraj M zaserwowal pyszna kolacje mmmmm mołowina w sosie winno pieprzowym pycha;] dzis ma przebrac posciel i nastawic pranie;p musze mu cos powymyslac bo tak by tylko siedzial a co niech robi ja na urlopie i na kazdym wolnym cos robie;pDaffi- biedna Julka sie nameczy z ta kupka
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się i ja
Pranie nastawiłam, na zewnątrz pochmurno ale nie odstrasza mnie ta pogoda, jestem szczęśliwa:-)
Po cichutku wam powiem że w sobotę 23.07 mąż mi zrobi urodzinową niespodziankę i wróci do domku...miejmy nadzieję że nie zmienią terminu lotu bo jak na razie ta data jest aktualna. Wreszcie będziemy w komplecie, już go nigdzie więcej nie puścimy...
Pranie nastawiłam, na zewnątrz pochmurno ale nie odstrasza mnie ta pogoda, jestem szczęśliwa:-)
Po cichutku wam powiem że w sobotę 23.07 mąż mi zrobi urodzinową niespodziankę i wróci do domku...miejmy nadzieję że nie zmienią terminu lotu bo jak na razie ta data jest aktualna. Wreszcie będziemy w komplecie, już go nigdzie więcej nie puścimy...
marzenka21
Fanka BB :)
kroma juz wiem co robic
megi ty szczesciaro:-)u mnie jeszcze 2,5 miesiaca :-)
megi ty szczesciaro:-)u mnie jeszcze 2,5 miesiaca :-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Megi;] ale sie ciesze;] 3 mam mocno kciuki zeby w sobote juz byl w domku;]kroma ja sie zapsialam wczoraj tylko nie pamietam czy na czwartek czy piatek hahaha skleroza;p
marzenka- ja tam bym zakleila chyba i nie zakladala na razie adidaskow jesli go boli
marzenka- ja tam bym zakleila chyba i nie zakladala na razie adidaskow jesli go boli
reklama
C
ciasteczko
Gość
witam
pogoda fajna :-):-)
megi super, ciesze sie ze bedziecie w komplecie:-):-)
pogoda fajna :-):-)
megi super, ciesze sie ze bedziecie w komplecie:-):-)
Podziel się: