reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc

mnie dzis bedzie malo, moj mi zabral lapka a na kompie kurde zle mi sie serwuje :dry: Wiec jak moj wroci to kukne z nowu do Was ;-)
wczoraj caly dzien w g-wie spedzilam u rodzicow, spacerek zaliczylam z wozkiem PIERWSZY heheh, bylo fajnie. Bylismy na bulwarze zaliczylam karmienie cyckiem i gapienie sie o dziwo starych ludzi na mnie jak na wariatke :dry: Choc cycka nie bylo widac to gapili sie jak nie wiem :dry: No ale niewazne ;-)

no dobra Fruciu w przedszkolu, moj na badanaich w g-wie i innych sprawach, mloda spi, to ja ide ogarnac mieszkanko i szybka kapiel brac ;-)
MILEGO DNIA!

larvunia bo dla starych to niepojete ze mozna w miejscu publicznym dziecko karmic cycem, ale ogolnie ludzie dziwnie reaguja na takie rzeczy to sie nazywa standard:-D:-D
to milego dnia

Dzień dobry. Ja coś się smaram, Zuźka pokaszluje i kicha, ta pogoda nas wykończy zmienna jak wiatr:/ Spijamy sobie herbatkę z cytrynką. Popaduje a ja muszę do bankomatu wyskoczyć chcąc nie chcąc...cóż pójdziemy z parasolkami:/
larvunia fajnie że spacerek zaliczyliście wczoraj a ludźmi się nie przejmuj;)
Coś na obiad trzeba znów wymyśleć tylko co?

a ja zostawilam parasolke w sklepie nie chce mi sie po nia wracac,
no wlasnie co na obiad:dry::-D? nie mam pomyslu, chociaz mam-przerobie rosol na pomidorowke hehe
megi no taka pogoda raz prawie 30stop a pozniezniej 20, zdrowia zycze

Hello
U mnie dzis troszeczke sloneczko przebija sie z za chmur i jeszcze nie padało w swnsie w nocy cos tam spadło pewnie'
Jak ja to kocham własnie zjadlysmy sniadanko salata ,rzodkiewka i szzypior z własnych dconieczek w naszym przypadku haha

Na obiad dzis robie zrazy wołowe ,ziemniaczki i czerwona kaputa z jabłkiem ze słoika.Uwielbiam
Jestem mega szczesliwa bo jakis czas temu kolezanka poleciła mi sklep inter z wedlinami.Kolesie woza miecho i wedliny busami-chłodniami po całym londynie prosto z pl wszystko świerzutkie ,pyszne i hermetycznie pakowane.Jak nigdy nie kupowałam wolowiny bo zawsze jak kapec twarda była i stara to od nich dusi sie 30-40 min i rozpływa sie w ustach.Jakby to ktos z moich okolic czytał t o daje link http://www.polskismak.co.uk/category.php?id_category=5

Megi-zdrówka dla Was ja tez nie moge jakos dojsc do siebie jeszcze masz straszny kaszel i bóle gardła rano sie zdarzaja
Larvunia-to wystaw jezor jak sie beda gapic na cyca haha.
ciasteczko,Madzia -Czesc kochane :*

Ale mia mała znowy cos namieszła w kompie grr pochowała mi paski narzedzi grrrrrr

Ostatnia edycja:
Hej laski ja na moment#bo niedawno wrocilam
na obiad wczorajszy rosol to luzik a na potem nugettsy
zjem i musze smigac do sklepu po spozywke...:tak:

larvunia to fajnie ze dzien wczorajszy udany masz jakies foty z tego pierwszego spacerku??:sorry2:

ciacho wczoraj lalo caly dzien, dzis wietrznie ale bez deszczu:tak:
jest 21 st...no tak u was zaraz wakacje beda...

befatka fajna sprawa z takim sklepem na kolkach hah :tak::-D

megi milego deszczowego spacerku :happy2:

narazie na tyle ide zjesc obiad...:-):-)

hello a ja dzis bylam w gorzowie skladac prace, podpisywac jakies oswiadczenia i *******y. no i ........... spotkałam KROME :)))) hahaha

teraz wciągnęłam kebaba i ide polozyc sie poki niunia spi, bo cos ziewam.

witam, ja myślałam, że wy tu nasmarujecie z 10 strona tu jedna :)

Widziałam naszą Futurkę, w aucie z niuńką, jeszcze są ładniejsze na żywo :)

Ja się pochwalę, zdałam na 5 i teraz szukam pracy :)

Byłam na siłowni, i mnie wykończyli, nawet zakwasy mam w palcach.

Future- w tym samym czasie posta pisałyśmy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry